KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR
Eskişehirspor'da arka arkaya alınan 4 yenilgi ve bu maçlarda sergilenen futbolun ardından, masaya yatırılan Siyah kırmızılı futbolcuların, kulübün sahipsiz kaldığı süreçte verdiği mücadelede, mum ışığında aranıyor.
SERİ PUANLAR
Eskişehirspor kulübünün genel kurul sürecinde alacakları ödenmediği gerekçesi ile TFF'ye başvuran ve kulübün kapanma tehlikesini düşünerek lig maçlarında sözde 'Onur' mücadelesi veren ve seri galibiyetlere imza atan futbolcular, Başkan Halil Ünal'ın göreve gelmesi ve alacaklarının ödenmesinin ardından ise, adeta rehavete girdi.
YOKLUK DÖNEMİNDEKİ BEREKET
Kulübün kapanma tehlikesinin olduğu süreçte, serbest kalma umuduyla lig maçlarında kendi piyasaları için çıktıkları Balıkesir maçından 3-2 galibiyetle ayrılan, Rize ile 1-1 berabere kalan, ardından Samsunspor'u 4-0, Gaziantepsor'u ise 7-0 mağlup eden Siyah kırmızılı futbolcular, 4 maçta aldığı 10 puanın ardından, çıktığı 4 maçta ise '0' puan çekti.
REHAVET BAŞLADI
Alacakları ödenen ve play-off hedefiyle çıkılan bu maçlarda alınan 4 yenilgi, camiayı düşme hattında bırakırken, futbolcuların sergilediği mücadele ve teknik kadronun oyuncu tercihleri camiayı endişelendirmeye başladı.
SABIR TÜKENİYOR
Özellikle arma ve renkleri zorlu süreçte yalnız bırakmayan ve tam destek veren taraftarlar da, sergilenen olumsuz futbola tepki göstermeye başladı.
Eskişehirspor'da yaşanan kan kaybının ardından ise gözler Eskişehirspor yönetimine çevrildi.
RADİKAL KARARLAR YOLDA
Kaptan Erkan Zengin'i takımdan göndererek sürpriz bir karara imza atan Başkan Halil Ünal ve ekibinin, bundan sonra ceza yönetmeliğini devreye sokacağı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yönetim ilk etapta daha önce vermeyi planladığı fakat ertelediği bazı para cezalarını, bu hafta uygulayacak.

Editör: TE Bilisim