Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi, Tepebaşı Bölge Muhtarları ve Sütlüce Beldeevi Kursiyerleri, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç eşliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Başkan Ataç, 'Atatürk'ün kurduğu, Türkiye'nin yönetildiği Meclisi görmenizi istedik. Kültür gezilerimize bu nedenle TBMM'yi de ekledik. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız ile bir araya gelmeniz en büyük dileğimizdi, kendisi de bizleri kırmayarak tüm ziyaretlerimizde bizleri ağırladı. Genel Başkanımızı da yakından tanımanız, O'nun mütevazi ve sade kişiliğini görmeniz ayrıca önemli' dedi.

CHP EKSİKLİKLERİNİZİ GİDERECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesinden şehit aileleri ve gazileri, Tepebaşı Bölge Muhtarlarını ve Sütlüce Beldeevi Kursiyerlerini ayrı ekipler olarak ağırladı. Ailelere 'Ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz ne dersek diyelim' diyen Kılıçdaroğlu, şehit aileleri ve gazilerin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağını, eksikliklerin giderilmesi için de Cumhuriyet Halk Partisi'nin mücadele edeceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu, babası 1.5 yaşındayken şehit olan Nur Sena Tetik ile de dersleri ve gelecek planları üzerine sohbet etti.

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Kılıçdaroğlu'na Sütlüce Beldeevi Kursiyerleri eşi Selvi Kılıçdaroğlu için el yapımı hediye takdim etti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ŞEHİT BABASINA BAŞ SAĞLIĞI TELEFONU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tepebaşı ekibini ziyareti sırasında geçtiğimiz günlerde Cizre'de şehit düşen Jan. Uzm. Çvş. Yusuf Haldun Uslu'nun babası Adem Uslu'yu telefonla arayarak baş sağlığı diledi. Kılıçdaroğlu 'Üzerimize düşen görev varsa yerine getirmeye hazırız. Emrinize amadeyiz. Başınız sağ olsun' diyerek Şehit babasına taziyelerini sundu.

Editör: TE Bilisim