AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan'ın girişimleri sonrasında, İçişleri Bakanlığı'nın onayıyla, Valilik YİKOB tarafından Kanlıpınar Mahallesinde kilit taşı döşeme çalışmaları başladı. Mahalle sakinlerinin sevinçle karşılandığı çalışmalar da Doğan da ekiplerle birlikte kilit taşı döşedi.
SULTANDERE BAŞLANGIÇ
​Çalışmaları yerinde inceleyen Doğan, 'Kanlıpınarlı hemşerilerimiz de Odunpazarı'nın birçok mahallesi gibi 5 yıldır mağdur durumda. Bu 5 yıllık süre içinde ilçe başkanlığımızda vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a biz de ilettik. Ama mahallelerimizi ihmal ettiler, mağdur ettiler. İçişleri Bakanlığımızın devreye girmesi için çabalarımız sonuç verdi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Valiliğimize, Milletvekillerimize tekrar çok teşekkür ediyoruz. Sultandere ve Kanlıpınar bir başlangıç. Kireç'te, Kümele'de, Kravdan'da, Akpınar'da ve Karapazar'da da toplam 31 bin metrekare kilit taşımız, Bakanlığımız ve Valiliğimiz kanalıyla döşenecek' diye konuştu.
EŞİT HİZMET
​'Sadece bu 7 mahallemize değil, tüm mahallelerimize hizmetler eşit şekilde gidecek' diyen Doğan, '1 Nisan'dan itibaren ihmal edilmiş tüm mahallelerimiz artık mağdur edilmeyecek, çamurdan kurtarılacak. Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı adayı olarak söz veriyorum' dedi. ​Doğan, '5 yıllık sürede tüm hemşerilerimiz sadece bu şekilde değil, haksız ve en yüksek bedellerle alınan asfalt ve kaldırım paraları ile de mağdur edildiler. 1 Nisan'dan itibaren hiçbir Odunpazarlı hemşehrimiz asfalt ve kaldırım parası ödemeyecek. Haksız yere hiçbir vatandaşımızdan 1 lira dahi alınmayacak' ifadelerini kullandı.
İADE EDİLECEK
Asfalt paraları ile ilgili sözünü tekrarlayan Doğan, şunları söyledi: '2014-2019 yılları arasında haksız şekilde Odunpazarı Belediyesi'nde tahakkuk ettirilen asfalt paralarını da, bize bu görev verildiğinde, Allah'ın izniyle Tüm hemşehrilerimize iade edeceğiz.' HM
Editör: TE Bilisim