Planlar galibiyet üzerine
Son dört maçta Beşiktaş Sompo Japan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Banvit'e kaybeden Potanın Şimşekleri, 2017-18 sezonunun en kötü periyodunu yaşadı. İspanyol Koç Josep Maria Berrocal hafta boyunca yapılan antrenmanlarda Efes maçıyla yeniden çıkaşa geçeceklerini talebelerine sürekli söyledi. İlk periyotlarda önde baskıya dikkat çeken Berrocal, buna öze antrenmanlar yaptırdı.

Efes beklenenin altında
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olan Anadolu Efes hem lige hem de Türk Hava Yolları Euroleagu'e kötü başlayan Efes ekibi koç değişkliğine giderek 16 Aralık'ta Velimir Perasovic'i göndererek Ergin Ataman'ı takımın başına geçirmişti. Ataman'la da istediği çıkışı bir türlü yapamayan İstanbul ekibi, son olarak Euroleague'de Malaga'ya deplasmanda kaybetti.

Maç beINSport3'te
Anadolu Efes ile Eskişehir Basket arasında oynanacak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 18'inci hafta maçı bu akşam saat 19.30'da başlayacak. Zorlu mücadeleye Sinan Erdem Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Karşılaşma beINSports3 ekranlarından yayınlanacak.
Editör: TE Bilisim