Özel organizasyonlarınızda veya acil durumlarınızda çok sayıda kişinin transfer ve taşıma gibi işlerini yapmak için otomobiller yetersiz kalmakta ve fiyat olarak oldukça pahalıya gelmektedir. Düğün, cenaze, konferans, seminer, bayi toplantısı gibi özel organizasyonlarda şehir içinde veya şehir dışında bir yere gidilmesi gerektiğinde otobüs kiralayarak güvenli, hızlı, ekonomik ve konforlu hizmet almak mümkündür. Kiralık otobüs fiyatları diğer araçlarla taşıma yapılması ile kıyaslandığında son derece ekonomiktir. Ayrıca güvenilir ve belgeli araçlar; tecrübeli ve lisanslı şoförler ile taşıma esnasında kendinizi ve konuklarınızı güvende hissedersiniz.

Neden Biz?
Rent a bus dediğimiz otobüs kiralama hizmeti veren firmalar arasında en çok tanınan ve tercih sebebi olan firmamız üstün hizmetleri ile diğerlerinden ayrılır. Hizmetlerimiz arasında;
ü Çok sayıda otobüs çeşitlerimiz,
ü Belgeli ve Karayolları Taşıma Yönetmeliğine uygun araç ve şoförlerimiz,
ü Sınırsız konfor ve ikram hizmetlerimiz,
ü Üst düzey araç güvenlik önlemlerimiz,
ü Teknolojik donanımlarımız (koltuk arkası tablet televizyon, internet, klima vs.)
ü İki taraflı yapılan sözleşme,
ü Yolcularımıza sağladığımız sigorta güvenliğimiz,
ü Size özel kiralık otobüs fiyatları gibi ayrıcalıklı ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz bulunmaktadır.
Filomuzda siz değerli müşterilerimizin organizasyonuna, kişi sayısına ve gidilecek yere uygun çok çeşitli araçlarımız yer almaktadır. Siz isteyin yeter; biz size sınırsız hizmet vermeye talibiz.

Fiyatlarımız
Fiyatlarımız müşterilerimizin seçeceği araca göre değişmektedir. Her bütçeye uygun kiralık otobüs hizmeti vermeye çalışan firmamızda kişi sayısına ve konfor, teknolojik donanım gibi imkanların çokluğuna göre farklı otobüsler olduğu için farklı otobüs kiralama fiyatları da vardır.
Öncelikle kaç kişilik bir otobüse ihtiyacınız olduğuna ve hangi donanımlara ihtiyaç duyduğunuza karar vermelisiniz. Güvenlik donanımlarımız tüm araçlarımızda eksiksizdir; yalnızca teknolojik ve konfor imkanları değişiklik göstermektedir. Sayfamızda araç özelliklerimiz mevcuttur; buradan size uygun olduğunu düşündüğünüz aracı seçebilirsiniz. Bunun ardından otobüsün size gerekli oluğu gün sayısını ve hangi güzergah üzerinde seyahat edileceğini bize belirtmelisiniz. Böylece size en uygun fiyatları çıkararak ekonomik fiyatlar vermeye çalışırız.
Editör: TE Bilisim