Günay ilçede ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Daha sonra İnönü'de yer alan köylerin muhtarları ve Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'un katılımıyla gerçekleşen muhtarlar toplantısına katıldı.
VATANDAŞI DİNLEDİ
Muhtarlar toplantısında her köy ile alakalı muhtarlardan bilgi alan Günay, belediyenin köylere yaptığı ve yapacağı hizmetler konusunda da bilgi aldı. Günay, muhtarlar toplantısı sonrası beraberindekiler ile birlikte Pınarbaşı Havuzları Projesi'ni yerinde inceledi, proje alanını gezdi. Keklik üretim çiftliği ve Manda Birliği açılışına da katılan Günay, 'Üretim birlikleri, üreticilerimizin birlik olması çok çok önemli. Burada bugün çok önemli bir açılış yapıyoruz. Üreticimizin kazancı, refahı, dolayısı ile köylerimizin, ilçemizin, şehrimizin kalkınması için hayırlara vesile olacak inşallah' dedi.
KADINLARLA HALI YIKADI
Günay açılış sonrası Ilıca Mesire Alanı Projesi'ni yerinde incelemek amacıyla İnönü Ilıcaları'na geçti. Burada doğal kaynak suyu ile halı ve çamaşır yıkayan kadınlarla selamlaşan Günay, ayakkabılarını çıkarıp, paçalarını kıvırarak kadınlara yardım etti. Günay, İnönü'nün Aşağıkuzfındık, Dereyalak ve Esnemez köylerine giderek vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Günay, 'Şu an bir seçim gündemimiz yok, seçim konuşmuyoruz, oy konuşmuyoruz. Şu an icraat konuşuyoruz. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin talepleri var. Onları da ilgili bakanlarımıza, bakanlıklarımıza, yeri geldiğinde Cumhurbaşkanımıza iletiyorum. Bizler bu şehrin vekilleriyiz ve burada sizleri dinlemek, sizlerle ilgili kurumlar arasında bir köprü olmak bizim vazifemiz' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim