'DEVAM ET ÖZEÇOĞLU' (foto 1)
Kritik Genel Kurul öncesi camia Başkan Sinan Özeçoğlu'nun devam etmesinden yana. Manevi olarak büyük destek görmesine rağmen maddi anlamda destek göremeyen Özeçoğlu, Kulübün sezon sonuna kadar 27 Milyon Liraya ihtiyacının olduğunu, bu paranın 10 milyonunu kendisinin karşılayacağını belirterek, geri kalan miktarın bulunması halinde göreve devam edebileceğini söylemişti. Özeçoğlu buna rağmen, kimseden destek göremedi.

ÜNAL HAZIRDA BEKLİYOR (foto 2)
Eskişehirspor'un eski başkanlarından Halil Ünal camiadan gelen tepkiler yüzünden, tedbirli davranmaya devam ediyor. Son günlerde eski yönetici arkadaşları ile sık sık toplantılar yapan ve liste hazırlığı içinde olan Ünal'ın, bugün yapılacak Genel Kurul'da yaşanacak gelişmelere göre stratejisini belirleyeceği, aday çıkmaması halinde, listesini çıkartması bekleniyor. Ünal'ın 'Eskişehirspor'u kayyuma bırakmam' sözleri tüm bunları doğruluyor.

'BEN BU TOPA GİRMEM' (foto 3)
Siyah-Kırmızılı kulüpte 2006-2008 yılarında başarıyla görev yapan ve kulübü 12 yıl aradan sonra Süper Lige çıkartan eski başkan Nebi Hatipoğlu başkanlığa sıcak bakmıyor. Önceki gün Ankara'da milletvekilleri ile yaptığı görüşmede sonra adının, başkan adayı olarak anılması ise, camiayı heyecanlandırmasına rağmen, kulübün mali yapısını çok iyi bilen Hatipoğlu'nun yakın çevresindekilere 'Ben bu topa girmem' dediği gelen haberler arasında.

KAYYUMA BIRAKMAYACAKLAR (foto 4)
Kulübün kaderi ile baş başa bırakılmasını günlerdir endişe içinde takip eden Eskişehirspor'un gerçek sahipleri taraftarlar ise, henüz son sözlerini söylemedi. Defalarca şehrin yöneticilerine seslenen ve kulübe sahip çıkılması çağrısında bulunan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB), bugün yapılacak Genel Kurul'da, kulübe aday çıkmaması halinde, daha önce duyurduğu 'Bağımsız Eskişehirspor' projesini hayata geçirecek. ETB Üyeleri, kendi yönetim listesini Divan Kurulu'na sunacak.
Editör: TE Bilisim