TARAFTARLAR SESSİZÇLİĞİ BOZACAK
Eskişehirspor Kulübünün 22 Kasım'da yapılması planlanan Olağanüstü Genel Kurulu öncesi, şehirde sessizlik hakim.
Bu sessizliği bozmak ve Başkan Sinan Özeçoğlu'nun göreve devam etmesi için harekete geçen Eskişehirspor Taraftarlar Birliği üyeleri, bugün Özeçoğlu ile bir araya gelecek.
BU AKŞAM GÖRÜŞECEKLER
Şehir dışında olmasına rağmen taraftarların randevu talebine evet diyen Başkan Özeçoğlu, bugün şehre gelerek akşam saatlerinde taraftarlar ile görüşecek.
BÜYÜK HEDEFLER İÇİN YOLA ÇIKMIŞTIK
Taraftar ve Başkan zirvesi öncesi görüş aldığımız Başkan Sinan Özeçoğlu, camianın beklentilerinin farkında olduğunu belirterek, 'Göreve gelirken büyük Eskişehirspor camiasına layık bir takım kurmak hedefi ile yola çıkmıştık.
Bu görevi kabul ederken de bu yolda yalnız olmayacağımız, şehir ile birlikte yürüyeceğimiz mesajları verilmişti.
TARAFTARLA OMUZ OMUZA YÜRÜDÜK
Maalesef 4 aylık görev süremizde yanımızda sadece ve sadece taraftarlarımız vardı. Bu güçle kulübü ayakta tutmak için elimizden geleni yaptık. Bugünlere kadar birlikte geldik.
Fakat olmadı. Başaramadık. Sadece bizlerin ve taraftarlarımızın desteği ile buraya kadar gelebildik. Şehrin desteği olmadan bu yükü taşımak, hedefleri olan, geleceği yapılandırılmış bir Eskişehirspor olamayız.
TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bu yüzden genel kurulda tekrar aday olmam veya göreve devam etmem mümkün değil. Biliyorum, taraftarlarımız kalmam için ısrarlı. Camiamıza teşekkür ediyorum.
ÖNEMLİ OLAN ESKİŞEHİRSPOR
Burada sorun benim kalmam veya gitmem değil. Eskişehirspor'un devamlılığı önemli olan. Kulübün yaşaması için şehrin harekete geçmesi, kenetlenmesi gerekiyor.
Genel kurulda şehrin desteğini arkasına alabilecek bir adayın çıkması, kulübün önünü açmak adına bu kararı aldım. Tek dileğim Eskişehirspor'a hayırlı uğurlu olacak bir ekibin göreve gelmesi.'
Editör: TE Bilisim