Ekim ayında yapılacak olan Eskişehir Ticaret Odası (ETO) seçimleri öncesinde başkan adayları, adaylığını bir bir açıklamaya devam ediyor. Dün yaptığı basın toplantısıyla ETO başkan adaylığını açıklayan Erdoğan Tekgöz, Eskişehir'e gönül vermiş ekip arkadaşları ile birlikte ETO'yu yönetmeye gönüllü ve hazır olduklarını söyledi.

TİCARETİ GELİŞTİRECEĞİZ
Önümüzdeki hafta seçim ofisini açacaklarını ve projelerinin tamamını açılışta açıklayacağını söyleyen Tekgöz, özellikle Eskişehir'de ticaretin gelişmesi gerektiğine vurgu yaptı. İş insanlarının önüne yeni fırsatlar çıkartmak istediğini belirten Tokgöz, 'Eskişehir'e katma değer yaratmak, katkı sağlamak, şehre hizmet, kentin geleceğini emin ellerde gelecek nesillere teslim etmek temel hedefimizdir' dedi.



YENİ BİR DÖNEME İHTİYAÇ VAR
ETO'da artık kendi yağıyla kavrulma, mevcut imkanlarla yetinme döneminin bitmesi gerektiğini ifade eden Tekgöz, 'Yeni pazarlar, yeni iş kolları yaratmak, yüksek enerjiyle odamızı yönetmek, tüm üyelerimizi kucaklamak ve sorunlarını hızla minimum düzeye indirmek üzere göre talibiz. Sanayi kenti, öğrenci kenti dediğimiz Eskişehir, ticaretin de önemli merkezi olmalıdır ve bunu başaracak potansiyele sahiptir. Bu potansiyel ile Eskişehir'in yeni fırsatlar yakalamasına öncülük etmek istiyoruz' diye konuştu.

KUCAKLAYICI OLACAĞIZ
'Önce hayal etmeyi bileceğiz, hedefimize ona göre koşacağız' diyen Tekgöz, 'Önümüzdeki hafta ofisimizi açacağız ve projelerimizi açıklayacağız. Hayallerimizi, projelerimizi anlatacağız. Hayal ettiğimiz çok şeyi yaşayacağız ve neden değişim istediğimi herkese ifade edeceğiz. Kucaklayıcı olmak istiyoruz. Herkesle daha barışık olalım, nasıl paylaşımcı ve birleştirici olabiliriz düşüncesiyle ETO'yu yönetmek istiyoruz' şeklinde konuştu. MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim