Geçtiğimiz sezon kupada final oynadığı Galatasaray ile bu kez grup maçlarının ilkinde karşılaşacak olan Eskişehirspor'da tek hedef galibiyet. Fenerbahçe maçının son dakikalarında kaçan 3 puan sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşayan Eskişehirspor, Galatasaray'ı yenerek İstanbul seferini bir galibiyet ile noktalamayı amaçlıyor.

İlk on bir bilmecesi
İstanbul'a gitmeden önce yaptığı açıklamalarda kupa karşılaşmasında kadroda rotasyona gideceğinin sinyallerini veren Sağlam'ın bugün nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu. Tecrübeli teknik adamın zorlu doksan dakikada özellikle genç yeteneklere forma şansı vermesi bekleniyor.

Kaleye Ali Şaşal

Eskişehirspor'un, Galatasaray karşısında kalesini Ali Şaşal'ın koruması bekleniyor. Öte yandan bu sezon sadece Tarsus İdmanyurdu maçında 45 dakika görev alan genç forvet Andaç'ın ise Sağlam tarafından görevlendirilmesi bekleniyor. Ayrıca uzun süren sakatlığın ardından U 21 forması ile sahalara dönen Aytaç Kara'nın Galatasaray karşılaşması ile yeniden A takım formasına kavuşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Onlar için seferberlik
Kupa maçını dinlenerek geçirecek olan Hürriyet ile Ömer hafta sonunda oynanacak İstanbul Başak şehir karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıyor. Sağlık ekiplerinin seferber olduğu her iki futbolcunun lig maçına kadar yetiştirileceği öğrenildi. (S.S.)

Editör: TE Bilisim