Kurt makamında kabul etti
Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarete Gökmeydan Spor Kulübü Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş katıldı. Sıcak bir ortamda yapılan ziyarette, Başkan Kurt Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir süre sohbet etti. Ziyaret sırasında konuşan Başkan Kurt, Gökmeydan Spor Kulübü'nün yeni yöneticilerine başarı dileklerinde bulundu.

'Sporun ve sporcunun yanındayız'
Gökmeydan Spor Kulübü'nün daha iyi yerlere gelmesi gerektiğini belirten Başkan Kurt, Gökmeydan Spor Kulübüne destek vermeye devam edeceklerini kaydetti. Odunpazarı Belediyesi'nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Kurt, 'Biz amatör spor kulüplerine ve sporculara da destek veriyoruz. Bu desteğimiz de her zaman devam edecek' dedi.

Destek için teşekkür etti
Gökmeydan Spor'u daha iyi yerlere taşımak istediklerini belirten Başkan Hilmi Yıldırım ise Başkan Kazım Kurt'a teşekkür ederek, 'Amatör spor kulüplerine ve kulübümüze verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Yanımızda olduğunuzu bilmek bize ayrı bir güç veriyor' şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda toplu olarak fotoğraf çekimi yapıldı.
Editör: TE Bilisim