Aşçılık Atölyesinde Şef Mutlu Güngör gözetiminde 10 hafta boyunca eğitim alan katılımcılar, hünerlerini, jüri üyeleri ve fuar katılımcıları önünde sergiledi.
TAM NOT ALDILAR
Fuar alanındaki Odunpazarı Belediyesi standında yapılan yarışmanın jürisinde Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Figen Engin, Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hakkı Sağlam, gazeteci Ali Baş, Türk Üniversiteli Kadınlar Birliği Başkanı Nuran Yenilmez ve Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen yer aldı. Jürinin birbirinden lezzetli yemekleri seçerken zorlandığı yemek yarışması, ana yemek, kurabiye, sarma-dolma-börek ve tatlı olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi. 20 katılımcının yer aldığı yarışmada jüri üyeleri karar verirken oldukça zorlandı.
ÖDÜLLER VERİLDİ
Birbirine yakın puanların alındığı yarışma sonunda ana yemek kategorisinde yaptığı Tepsi Kebabı ile Selda Yangazada, kurabiye kategorisinde Damla Çikolatalı Kurabiye ile Habibe Talu, sarma-dolma-börek işleri kategorisinde Arnavut Böreği ile Şirin Kocak ve tatlı kategorisinde Malaya Tatlısı ile Ayça Deveci birinci oldu. Birincilerin ödülleri yarışma jürisi tarafından takdim edildi. Ayrıca yarışmaya katılan yarışmacılara gösterdikleri özgüven ve el lezzetlerinden dolayı günün anısına madalya ve teşekkür belgesi verildi. HM
Editör: TE Bilisim