24 Temmuz'da Odunpazarı'nda meydana gelen yangın sonucunda çatı ve iç kısımlarında meydana gelen zarar sonucunda kullanılamaz duruma gelen Mihalıççıklılar Derneği'nden inşaat çalışmaları başladı. Derneğin biran önce faaliyete geçmesi için ise Mihalıççıklılar Turunç Otel'de bir araya geldi.

Yemeğe Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, CHP eski Milletvekili Mehmet Ali Arıkan, Erman Gölet, Yusuf Kavaklı İşadamları Mustafa Sakallı, Necati Yalçın, Cemil İncekaş, Mehmet Ali Özcan, Kadir Tuncay, Can Mutlu, İbrahim Çelik,Canip Ertuğral başta olmak üzere birçok işadamı katıldı.

EL BİRLİĞİYLE HİZMETE AÇACAĞIZ

Yemekte konuşan Mihalıççıklılar Derneği Başkanı Nurettin Kaba 'Dernek binamız Odunpazarı'nın tarihi alan olması ve korunması gereken tescilli yapı olması nedeniyle yapılan çalışmalar sonucunda 18 Ağustos 2016 günü Koruma Kurulunda restorasyon ruhsatı alınarak inşaat çalışmalarına başlandı. Derneğin kendisinin bu gücün altında kalkması zor. Bu nedenle yardımsever işadamı ve hemşerilerimizin maddi gücüne ihtiyacımız var. Dernek binamız Mihalıççıklıların el birliği ile en kısa zamanda eskisinden daha güzel bir şekilde hizmetine kazandırılacağına inanıyorum' dedi.

Yemeğe katılan işadamları adına söz alan Necati Yalçın, 'Bizlerin bugün burada yapacağımız yardımlar dernek inşaatının can suyu olacak. El birliği ile inşaatın en kısa zamanda tamamlanarak, derneğimiz binasını hizmete açmak için güç birliği içinde olmalıyız' diye konuştu. HM

Editör: TE Bilisim