Kritik haftaların başladığı son 7 haftada kaybettiğinde veya hata yaptığında telafisi olmayan maçların oynandığı bu haftaları çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor.
Zorlu geçen Bandırma deplasmanından alınan 3 puan ile havaya girmiştik ki, Adana Demir spor maçı ile soğuk bir duş aldık.
Kendi sahamızda oynadığımız Adana Demirspor'u yenerek Yeni Malatya'dan da bir puan alıp sahamızda oynayacağımız Sivas maçını kazanarak 7 puan alıp Süper Lig'in kapısını açacaktık.
Fakat Adana Demirspor fırtınası bizim bu planımızı engelledi. Demek ki çok eksiklerimiz var. Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum. En azından şunu söylemek istiyorum. Geçen haftaki Adana Demirspor maçını hiç mi izlememiş teknik ekip.
Çünkü Pote o maçta da 3 gol attı. Böyle bir oyuncuyu bire birde ağır stoperlerle bırakırsanız sonuç kaçınılmaz olur.
En iyi defans ileride yapılan defanstır. Eskişehirspor'un savunma yapısı uzun mesafede rakiplerle baş edecek oyunculardan kurulu olmadığı gibi bu maçta ilk yarı hücumda da etkisizdi.
Ofoedu sahada rakiple değil sanki kendisi ile savaşıyordu. Ha bir de Bruno'yu sahada gören var mı? İkinci yarıda yapılan değişiklikler yerinde idi.
Tek eksik Ramazanın da orta sahaya alınması gerekirdi. Yapılan en büyük hata ise 2-2'yi yakaladıktan sonra normal oyun sistemine dönmen gerekirken onu da yapmadın.
Böylece tuş olduk. Bazı maçları hocanın teknik ve taktiği işe yaramaz ama sporcuların ferdi becerileri devreye girer oda olmadı. Tesellimiz Göztepe ve Yeni Malatya yenildi.
Sivas da berabere kaldı. Böylece şans yüzümüze güldü.
Biz üzerimize düşeni yapamadık ama rakipler bizim için gerekeni yaptılar. Yarın bizim için yeni bir gün başlayacak o nedenle de her şeyi unutup var gücümüzle mücadeleye devam edeceğiz. Hayatta bazen fırtınalar iyi gelirmiş insana. Gemiyi yıpratır ama güverteyi temizlermiş.
Es Es de belki yıprandı ama içindeki pislikleri de temizlemiş oldu.