Henüz 7 yaşımda gönül verdim formamın rengine siyahı acımız kırmızısı ise sevincimiz oldu. Taraftarlık gelip geçici bir duydu değildi. Günün 24 saati devam eden bir aşk vardı.
Çoğu taraftar bizi kıskanırdı. Ne oldu bize de bu günlere geldik?
Kurtarıcı olarak gördüğümüz herkesi kulüp başkanı yaptık ve çöküşe gittik. Gücümüzün yettiğince maddi veya manevi her türlü destek de bulunduk.
Yeter ki Eskişehirspor'umuz ayakları üzerinde dursun diye. Biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yeter ki siz futbolcular da bize kulak verin bizim sesimizi duyun. Elbet bunun karşılığını alacaksınız. Anlınızın teri kurumadan emeğinizin hakkını alacaksınız bunun da arkasında durmak taraftar olarak bir görev biliyoruz.
Uzaya çıkan bir astronot kağıda şunu yazmış. 'Burada Tanrı falan görmüyorum!' Aşağıdan efsane bir yorum gelmiş. 'Oksijen tüpün bittiğinde göreceksin' İşte biz de taraftar olarak bu durumlara geldik. Başa gelenler bize her şeyi güzel gösterdiler ama para bitince nefes alamaz hale geldik.
Bunun bilincindeyiz ama siz futbolculardan taraftar olarak dileğimiz, sevgili Es Es'im; uçamazsan koş, koşamazsan yürü, yürüyemezsen sürün. Ama Hatay maçında ve Milli araya kadar ne yaparsan yap ki bizim yüzümüz gülsün. -5 puanlık cehennem çukurundan kurtulalım.
Taraftar olarak bu bizim en doğal hakkımız.
Siz sporcular bunu yapmaya ve bizi sevindirmeye gücünüz yetecek seviyedesiniz.
Yeter ki yürekten Eskişehirspor için hiç değilse size gönül veren taraftar için oynayın.