Mustafa Denizli ile çıktığımız 4 maçtan da berabere ayrıldık.Yenilmiyoruz diyerek iyimser tarafından mı bakalım. Yoksa şampiyonluktan uzaklaşıyoruz diyerek karamsarlığa mı bürünelim. İşte tam da bu noktadayız. Nereden bakmak istersek, o açıdan görebileceğimiz bir yerdeyiz.
Giresun ve Bolu maçlarına çıkmadan size 4 puan verelim deselerdi koşulsuz kabul ederdik. Boluspordeplasmanında berabere kalınca, daha zor deplasman olan Giresun maçını almak şart olmuştu. O nedenle aldığımız, bir puan bu deplasman için iyidir diyemiyoruz.Averaj olarak bakıyorum ne eksiğimiz ne de fazlamız var. Gol yemiyoruz, atamıyoruz. Attığımız kadar, yiyoruz. Şu ana kadar bir fazlasını göremedik.Puan hesaplarını yapan kişiler umarım bunları kayıp olarak görüyor ve telafi edebilecekleri maçları da tespit ediyorlardır.
Teknik direktörlerin işlerine karışmak istemem. Ama soru sormak ve eleştirmekte bizim işimiz. Buradan Mustafa hocama sormak istediğim birkaç soru var.
AxelMeye'de bizlerin geçen yıldan beri göremediği neyi görüyorsunuz? Siz takıma yeni katıldığınız için belki idman performansına göre değerlendiriyorsunuz ama size onun istatistiksel verilerinden söz ederken bu sene sadece 1 gol attığını ve onu da ligin 4.haftasıElazığspor'a karşı attığını söylemek istiyorum. Senede iki gol, sıfır asist ile oynar. Buna görebu sene atacağı bir gol daha var demektir. Onu atmasını bekliyorsanız, biz de dört gözle bekliyoruz.Yanlış anlamayınon da ısrar edince bizde sisteminizin bir parçası diye düşünüyor ve bu konudaki düşüncelerimizi sizinle paylaşıyoruz.
Aslına bakarsak elinizde çok iyi kadro var diyorlar. Hatta TFF 1.ligin en pahalı 11'ini yapmışlar. Kadroda tam 5 futbolcumuz var. Birde kadroya giremeyip, bizim kalitesinden şüphe etmediğimiz futbolcularımız da var. Mesela Uğur İnceman, Kaan Kanak gibi kaliteleri belli, ama sıfır katkı ile devam eden isimlerin yanında, geleceğin yıldız ismi olmaya aday, yeteneklerini bizim bildiğimiz ama daha saha da göremediğimiz isimlerde var. Kısacası hocam elimizde değerli bir kadro var. Ama buna rağmen sahada da bir şeyler eksik gidiyor. Mesela mücadele ve kazanma hırsını, saha içi yardımlaşmayı henüz göremiyoruz. Ondan sonra aklımıza şu sorular geliyor. Ya futbolcularla henüz bütünleşip birbirinizi anlayamadınız ya da bu adamların ceplerinde bir şeyler eksik. Bu konuda mevcut şartlarımız bellidir. Üzerine düşen görevi yapması gerekenler lütfen artık elini taşın altına koysunlar. Umarım buradan mesajı herkes anlamıştır diyor ve bu konuyu şimdilik kapatıyoruz.
Bir lafım da futbolcu kardeşlerimize. Bu saatten sonra para hesabı yapacaksanız bundan vazgeçin. Paranız ödenir ama hakkınız asla. Önünüzde iki seçenek var. Ya tarihe geçerek yıllarca fotoğraflarınıza bakılıp anılarda yer edineceksiniz,ya da torunlarınızaanlatabileceğiniz anılardan mahrum kalacaksınız. Hatta şöyle tesislerin ve stadın duvarlarına bir göz gezdirin. Şampiyonluk kupası kaldıranların fotoğrafları mı asılıyor, yoksa imza töreninde çekilen fotoğraflar mı asılıyor? Karar sizindir.