Uzun zamandır sizlerden uzak kaldım.
Yaz tatiline girmemiz ve liglerin bitmesi her ne kadar bizi zorunlu tatile soksa da aklımız hep Eskişehirspor'da idi.
Bu akşam deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçı ile açılışı yapacağız.
Kulüp kapandı kapanacak başkan adayı yok gibi bir sürü yaftaların sonuncunda kulübe sahiplenen biri çıktı ve lige başlıyoruz.
Hangi futbolcularla anlaşıldı. Kimlerden puan silme cezası gelecek diye düşünürken yeni yönetim bu sorunların büyük bir çoğunluğunu halletmiş durumdalar.
Ne kadar başarılı olacaklar onu da ilerleyen zamanda göreceğiz. Eskişehirspor olarak önümüzde dalgalı bir deniz var. Bu dalgaları durultabilir miyiz yoksa tsunamiye mi yakalanırız bilemiyorum. Burada iş yönetime düşüyor. Direniş, diriliş, derken şimdide var oluş mücadelesi vereceğiz.
Benim beklentim bu sene Küme düşmeyelim yeter. Bulunduğumuz konuma sahip olabilirsek bizim için büyük bir başarı sayılır. O nedenle vereceğimiz mücadelede hep iki kişilik olmalıdır. Kadromuz iyi şimdi bu kadroyu iyi kullanıp gücümüzü sezon sonuna kadar yaymalıyız. Transfer yasağı nedeniyle eldeki oyunculara sahip çıkmalıyız ve onları gerektiği gibi takıma adapte edip küstürmemeliyiz. Bu senede iş yine taraftara düşüyor. İstanbulspor'u yeneceğimizden eminin. Çünkü Sergen hoca oyuncuların ruh halini iyi okuyor. Sporcularla ikili ilişkisi iyi, mevcut kadro bu ligde ilk dörde oynayacak kapasitede ama benim korkum puan silme cezası alırsak işte o zaman işler yolunda gitmez ve sıkıntı yaşarız. Biz taraftar olarak dalgasız denizi görebiliyor muyuz bunun cevabını ilerleyen haftalarda yönetimin tutumu ve becerisi gösterecektir.