Sevgili okurlar;
Mehmetçiklerimiz sınır ötesinde adeta destan yazıyor. Dünyada başka bir ülkede böyle bir ordu görmek mümkün değil. Aslında bu ta asrı saadete kadar dayanan bir gelenektir.
Netice itibariyle yüce peygamberimizin etrafında toplanan bir avuç kahraman müşrik ordusunu adeta darma duman etmiş ve İslam'ın yayılması işte bu Bedir Harbi ile başlamıştır.
O zamandan bu zamana kadar yapılan tüm savaşlarda hep İslam orduları ekseriyete galip gelmişler ve bu asırlar boyu devam etmiş.
Acaba neden hep böyle oluyor diye düşünecek olursak öncelikle Müslüman ve Türk olan bir kişi şehadeti en büyük şeref sayarak binlerce kişi karşısında olsa bile gözünü kırpmadan ona karşı durabiliyor.
Onlar cephede savaşırken gerisinde kalan Türk milleti onların arkasından dua ederek galip gelmeleri için manen sanki onların yanında imiş gibi desteğini esirgemiyor.
Doğulu batılı, Türk, Kürt, Arap diyerek ayırmadan bu duaları gönderiyor. Bu duaların neticesinde de Allah tarafından gönderilen melekler sayesinde o yiğidin gözüne hiçbir şey gözükmüyor ve aslanlar gibi de savaşıyor.
Nitekim son Barış Pınarı Harekatı'nda ordumuz ABD'nin en son teknoloji ile donatıldığını çapulcuları hiç kaale almadan süpürüp attı.
İçinde iman ve vatan sevgisi olmadığı için tüm o teknolojileri bırakıp kaçıyorlar ve ebedi hayatı yok sayıyorlar. Şehitlik gibi bir düşünceleri yok birazcık sıkıyı görünce elindeki tüm varlıkları anında terk ediyorlar, yeter ki canlarına bir şey olmasın.
Arada bu kadar fark olunca koskoca ABD bile oradaki askerlerini çekmekten başka çare bulamadı.
Toparlayacak olursak hiçbir ayrım yapmadan ordumuza dualar gönderelim ve onların zaferi için hiçbir vakit ayırt etmeden dualarımıza devam edelim.
Bugün inşallah biz de Eskişehirliler olarak Bahri Yücel, Ali Sanatlı, Ali Pınarbaşı, Kenan Sönmez hafız ve mevlithanlar olarak İstanbul'dan aldığımız davet üzerine şehitlerimiz için mevlit okumaya gidiyoruz. Cuma da İstanbul'da Eresin Camii'nde olacağız. Hep beraber dua edelim.