'Eskişehirspor sevdası için ekip olarak buradayız. Eskişehirspor aşkımızı yine dillere destan yapacağız' Bu sözler Eskişehirspor'un yeni Başkanı Sinan özeçoğlu'na ait. Özeçoğlu bu sözlerle iddialı bir girişte bulundu. Yaptığı konuşma ve vizyonuyla büyük Eskişehirspor taraftarının yüreklerine su serpti. Uzunca bir süredir umutsuz olan Eskişehirspor sevdalılarına umut oldu. Özeçoğlu Başkanlığındaki Eskişehirspor'un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; 'Celalettin Kesikbaş, Özgür Fetih Demirdaş, İsmail Ilgaz, Yavuz Tuna, Ömer Benli, İlhan Yener, Bülent Ayva, Ersin Tekgöz, Metin Arslanoğlu, Hüseyin Patel, Şerafettin Törü, Hasan Baysal, Refik Karaçay.' 120 milyon lira borç yükünün altına giren yeni yönetimin işi hiçte kolay değil. ES ES'in zor günlerinde sorumluluktan kaçmayarak 'Ateşten gömlek' giyen Özeçoğlu ve arkadaşlarının başarılı olacağına inanıyorum. Tüm Eskişehir yeni yönetime destek olmalı. Tüm taraftarlar Eskişehirspor'un tekrar Avrupa zaferleri yaşadığı o şaşalı günlere kavuşmasını bekliyor. Belki de bunun ilk temeli 13 Temmuz'da kongre salonunda atılmıştır.

****

CUMARTESİ HİKAYESİ

BEN YOLCUYUM
Yaşamın anlamını kavramak için dünyayı dolaşmaya çıkan bir genç, gezdiği ülkelerden birinde ünlü bir bilgeyi ziyarete gitmişti.

'NEDEN HİÇ EŞYANIZ YOK?'
Gezgin genç, bilgenin yaşadığı evde, tüm duvarların kitaplarla kaplı olduğunu gördü. Fakat evi dikkatle gözden geçirdikten sonra, yerde bir kilim, duvar dibinde yatak olarak kullanılan bir sedir, ortada ise bir masa ve sandalyeden başka evde hiçbir eşyanın olmadığını gördü ve merakla sordu: 'Neden hiç eşyanız yok?' dedi. 'Koltuklarınız, kanepeleriniz, büfeleriniz, Onlar nerede?'

'BEN DE ÖYLE'
Bilge, bu soruya karşılık olarak kendi bir soru sordu gezgin gence; 'Senin de yalnızca, sırtında taşıdığın küçük bir çantan var, yavrum' dedi. 'Peki, senin eşyaların nerede?'
Gezgin genç, kendini savunurcasına yanıtladı bu soruyu:
'Ama görüyorsunuz, Ben yolcuyum.'
Ünlü bilge, hak verircesine güldü:
'Ben de öyle, yavrum' dedi. 'Ben de öyle.'
------------------------------

FOTO ŞAKA

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu: Hocam adınızahazırlattığım 26 numaralı formayısize hediye edeceğim.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen: Sinancığım, daha dün Halil ES ES forması getirip; karşılığında Kalabak Suyu reklamı almıştı. Şimdi sana nereden reklam bulup vereceğim.
Eskişehirspor eski Başkanı Halil Ünal: Anlaşılan para isteye isteye herkesi korkutmuşuz. 'Karşılığında bir şey isterler' diye millet hediye forma almaktan bile korkmaya başladı.