İki haftadır kaybedilen puanların hesabını sorasım geliyor. Ama birde Eskişehirspor'un geleceğini düşününce bir hafta daha susma gereğini duyuyorum.
Alınan mağlubiyetlere bakınca neden gençlerin oynatılmadığı ve yedek de beklemelerini sorgulamak istiyorum. Bizim beklentimiz gençlerin arasına yenileri eklemek ve kadroyu güçlendirmekti. Fakat tam tersi oldu takımın yaşı büyüdü, gençler sandığa gömüldü. Beklentiler de hayliyle küçüldü. Önceleri Play-Off beklentilerimiz vardı. Şimdi ise kümede kalmayı düşünür hale geldik. Hep şunu söylüyorduk önümüzde beş haftalık bir süreç var. Bu süreç içerisindeki zorlu maçların neticesi bizim hedefimizi belirleyecekti.
Oynadığımız dört maçın ikisinde berabere kaldık. İkisinde ise yenildik. Bu Cuma kendi sahamızda Altınordu ile oynayacağımız maçı mutlak kazanmak zorundayız. O nedenle de saha içinden şimdilik fazla konuşmak istemiyorum. Ama Fuat hocayı da uyarmak görevimiz. Mutlaka Fuat hocada maçı kazanmak için kadro hazırlayacaktır. Sporcuların son halini hoca biliyor fakat ille de yeni transferleri oynatacağım derken genç takımı yaşlandırdın.
Lütfen tecrübeli sporcuların arasına yetenekli bölgesinin en iyi gençlere de yer ver ve güven. Onlar değimliydi bizim en muhtaç olduğumuz süreçte yüzümüzü ağartan. Yakalamış olduğumuz bu birlik ve beraberlik ortamını bozmayalım. Güneşe gülümseyelim bu hafta, rüzgara dokunalım, suyu sıçratalım yüzümüze, sıcak bir simit, bir dilim peynir, üç-beş zeytin, yanına birde 'Es Es sevgisini' koyalım demli bir çay tadında, stat da yerimizi alalım.
Geçmişi unutalım ve önümüze bakalım.
Altınordu'dan alacağımız puanlarla milli araya rahat girelim.