Eskişehirspor'da her gün ne yazık ki yeni bir sıkıntı ortaya çıkıyor. Yeni sezonda daha yolun başındayız ama nedense yine aynı sıkıntılar ve aynı dertler sanki bizim sırtımıza yuva yapmış bir türlü kurtulamıyoruz.
Üzerimize çökmüş kara bulutları bir türlü uzaklaştıramıyoruz. Futbolculara son dakikada biraz ödeme yapan Es, Es yönetimi krizin önüne geçmeyi başarmıştı. Bu kulüp bu hale nasıl geldi, neden geldi, sorularını bir kenara bıraktık hep beraber çözüm arıyoruz.
Yine taraftarın hayalleri ve umutları başka yarınlara kaldı. Nedense Eskişehirspor'a karşı sanki düşürme operasyonu var. Eksi 6 puanla başladığımız ligde iki haftadır Eskişehirspor'a karşı bir kıyım var. İlk maçta Keçiören'e karşı iyi oyun oynamasak da galibiyeti hak eden taraftık. Çünkü son dakikada korkudan penaltıyı veremeyen hakem resmen iki puanımızı gasp etmiştir. Gelelim Adanaspor maçına ilk yarı iyi olmasak da ikinci yarı kendine gelen Eskişehirspor öne geçmesine rağmen bunu koruyamadı ve yine son dakikada çalınan bir penaltı ile mağlup olduk. Şimdi aklımıza şu soru geliyor. Bize son dakikada yüzde yüz penaltı olmasına rağmen verilmeyen penaltı rakip takıma penaltı olmamasına rağmen son dakikada nasıl veriliyor. Birileri bizim üzerimize mi oynuyor? Kulüp kaynıyor futbolcu memnun değil. Taraftar içeri girerken gişelerde sorun yaşıyor. Eskişehirspor'un en büyük gücü 12'nci adamı taraftarın üzerine de mi oyun oynanıyor. Bizler köşe yazarı olarak saha dışından söz etmekten saha içini yazamıyoruz. Saha dışına da fazla değinemiyoruz. Çünkü takım zarar görsün istemiyoruz. Şimdi bize düşen görev iki eylüle kadar takıma sahip çıkmak ve olaylarının gelişimini takip etmek olacaktır. Dileğimiz 2 Eylül'de nasıl ki Eskişehir'i kurtardık isek Eskişehirspor'u da kurtarmaktır. Önceliğimiz kendi sahamızda Pazar günü saat 21.45'de oynayacağımız Bursaspor maçı. Ezeli rakibimiz ama ebedi dostumuz Bursaspor'u yenmektir. Böylece verilecek olan milli araya moralli girmek olacaktır. Hayallerimizi ve umutlarımızı yeşertmek için bu şart. Haydi taraftar ele ele Eskişehirspor için mücadele etmeye.