Sevgili okurlar;
İnsan olarak komşumuz Suriye'de olup bitenlere üzülmemek elde değil. Esas üzülmemizi gerektirecek konu ise gerek Rusya vursun isterse Amerika vursun iki devlet de birbirine değil Müslümana vuruyorlar.
Allah Teala Kur'an'ın birçok yerinde 'Siz Yahudi ve Hristiyanları gerçek dost zannetmeyin' buyuruyor.
Burada ben Kur'an'ın bir mucizesini sizlerle paylaşmak istiyorum;
Allah C.C. Kur'an-ı Kerim'in Bakara Suresi'nde Yahudilerle ilgili şöyle diyor: 'Onlar sizin yanınıza (Müslümanların) bizde sizdeniz derler. Ama şeytanlarıyla baş başa kaldıkları zaman sakın ha aldanmayın. Biz sizdeniz (müşriklerden) ancak biz onlarla alay ettik derler.'
Şimdi burada Tahran Toplantısını ele alalım. Oraya 3 lider bir araya geldi ve ateşkesin olması için dünyanın gözü önünde anlaşmaya vardılar.
Toplantı bitip herkes evine dönünce birkaç saat evvel verdikleri söz bir anda havada kaldı. Ve ateşe devam ettiler.
Demek ki bunların ta cenabı peygamberimizden bu zamana kadar değişen hiçbir şey olmamış.
O zaman asıl ki Müslümanları kandırmak için o şekilde hareket ediyorlarsa 15 asır sonra da o müşriklerin torunları yine aynı şekilde hareket ediyorlar ve bu tavırları zannederim kıyamete kadar devam edecek.
İki kafir devlet de bütün güçlerini hiçbir karşı koyma imkanı olmayan güçsüz ve silahsız masum yavrulardan yaşlılardan ve kadınlardan çıkarıyorlar. Bu zalimlerin sonu ne olur bilen yok. Ama yüce yaradan bu kadar kanın ahını herhalde yanlarına bırakmayacaktır. Başta Esat, Amerika, Rusya hatta İran bile bunun hesabını verecekler.
Müslümanlar olarak biz tüm imanımızla Allah'ın adaletine inanıyoruz. Er veya geç bunların inşallah felaketini göreceğiz. Rabbim kısa sürede bunu bizlere göstersin.