İYİ Parti Odunpazarı İlçe Kongresi dün yapıldı. Parti binasında yapılan kongrede iki aday başkanlık için yarıştı. İl Başkanı Arslan Kabukçuoğlu ve Özlem Ayrancı'nın desteklediği Ramazan Gültekin 202 oy ile seçimi kazandı. İbrahim Yaşar Dedelek ve muhalif grubunun adayı Ali Şan Şahin 82 oyda kaldı. Özlem Ayrancı'ya Odunpazarı İlçe Başkan adayı olmaması için bir ses kaydı ile şantaj yapıldığı iddia ediliyor. Özlem Ayrancı'nın eşi Hulusi Ayrancı'nın bir ortamda partinin Genel merkez yöneticilerini eleştiren konuşmalarının birileri tarafındın gizlice kayıt altına alındığı öne sürülüyor. Özlem Ayrancı ve eşine şantaj yapıldığı ileri sürülen ses kaydının sonra Genel Merkeze gönderildiği iddia ediliyor. Ayrancı'nın bu ses kaydı yüzünden aday olamadığı iddia ediliyor. Eskişehir'de daha yeni teşkilatlanan İYİ Parti ilk kongre sürecinde 'bu dinleme skandalı' ile çalkalanıyor...

******

KOPYA DEĞİL BELKİ DE ÖRNEK ALMIŞTIR(!)


AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkatimi çekiyor. Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan neleri paylaşıyorsa o da aynısını paylaşıyor. Doğan, 'Güçlü Odunpazarı' diye paylaşımda bulunuyor. 'Birizberabarez' hashtag'i kullanıyor. Ertesi gün bakıyoruz. Kaynarca, aynı paylaşımı Tepebaşı için kullanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir programını Volkan Doğan'ın 'Birizberaberiz' hashtag'i ile paylaşıyor. Hatta Kaynarca'nın Volkan Doğan'ın Odunpazarı İlçe Kogresinde yaptığı konuşmanın neredeyse aynısını kendi kongresinde konuştuğu parti kulislerinde yüksek sesle dillendiriliyor. Kaynarca kendi adına sosyal medyada fan kulüp kurmuş. Kaynarca burada yaptığı paylaşımda; 'İbrahim Yılmaz Kaynarca'yı sevenler#AkParti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ile olan fotoğraflarınızı DM gönderin paylaşalım' demiş. Kaynarca'nın 'bir popstar' tarzıyla sevenlerinin kendisiyle birlikte çektirdiği fotoğrafları paylaşması onun açısından güzel olabilir. Ancak Volkan Doğan'ın yaptığı paylaşımların aynısını kopya ederek, bu konuda yaratıcı davranmaması parti içerisinde eleştiri topluyor. Ben eleştirenlere bu olaya farklı açıdan bakmalarını tavsiye ediyorum. Kaynarca'yı eleştirmek yerine; 'Ne güzel Odunpazarı İlçeyi ve Volkan Doğan'ı da örnek alıyor' diyebilirsiniz. Üstelik kendisine CHP'li değil, AK Partili Belediye Başkanını örnek alıyor (!)

*****

FOTO ŞAKA


AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü:
Sevgili seçmenim. İki ilçe başkanımla uyumlu şekilde çalışıyoruz.
AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca: Dündar Başkanım sizim bu açıklamanızı 'Birizberabarez' hashtag'i ile hemen paylaşıyorum.
AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan: İbrahimciğim sen bunu yazmak için hiç boşuna zahmet edip yorulma. Benim sayfamdan kes-kopyala yapıştır.