Sevgili okurlar;
Benim de Suudi Arabistan'dan tanıdığım (Hac zamanı kralın sarayına gelmişti) Cemal Kaşıkçı maalesef bir kaşık suda boğuldu ve akıbeti şu anda meçhul.
Burada kafaları karıştıran birçok soru var ama ben kısaca şu şekliyle ele almak istiyorum.
Bir defa ABD'den sözde Başkan Trump şarlar ne olursa olsun Suudilerle arayı bozmayacağız diyor. Eğer böyle bir olayı Türkiye yapsa ve o da (öldürülen) bir Yahudi olsa idi şuna eminim ki başta Trump olmak üzere tüm dünya Avrupa dahil Türkiye'nin üstüne binerdi ve yapmadıkları mel'anet de kalmazdı. En küçük bir devlet bile bize olmadık yaptırımlar uyguluyorlardı.
Ama işin içine madde ve menfaat girince ne ABD ne de Avrupa hiçbirinin gıkı çıkmıyor. Utanmadan suçsuz bir insan vahşice boğazlanıp öldürülmüş olmasına rağmen Trump denen Yahudi hiçbir şey olmamış gibi gayet pişkin, biz Suudilerden menfaatleniyoruz onlara hiçbir şey yapmayacağız diyor. Ey Yahudi Trump sen bir rahip evinde göz hapsine alındığı için Türkiye'ye yapmadığın pislik kalmadı. Bugün enflasyonun ve hayat pahalılığının başlıca müsebbiplerinden biri de işte bu Yahudi Trump'dır. Türkiye'ye bir yaptırım konusu oldu. Türkiye allak bullak oldu. Ama bir Müslüman gazeteci öldürüldü, eritildi, yok edildi. Bu melun adam merak edecek bir şey yok her şey yolunda devam etsin diyor.
Atalarımız şöyle bir deyim söylerler; Bir gün bir Yahudi denemek için çağırıp cehenneme gider misin demişler. Yahudi de cehennem ateşi azabını düşünmeden yevmiye kaç para siz ondan haber verin demiş. İşte maalesef sadece maddeyi düşünen insanların hali vaziyeti budur. Halbuki Türkiye'de nice Yahudi vatandaşımız bu konularda çok hassas ve ince düşüncelidir. Ama Amerikalı sıfatı ne olursa olsun fikri de zikri de budur.
Allah bu tür zalimlerin şerrinden tüm dünyayı korusun.