Sevgili okurlar,
Tüm dünyayı ilgilendiren Cemal Kaşıkçı cinayeti sonunda Suudilerin itirafı ile oradan gelen infaz mangası daha Kaşıkçı içeri girer girmez oracıkta işinin bitirmişler. Bir defa şunu iyi bilmek lazım. Suudiler kadar dünya üzerinde kinci ve intikamcı başka bir Müslüman ve Yahudi devlet bulmak mümkün değil.
Ben yıllarca basın mensubu arkadaşlarımla orada bulundum. O kadar basit ve enteresan konularda dahi ne kadar katı olduklarını şu küçük örnekle sizlere aktaracağım.
Bir zamanlar Gençlik ve Spor Bakanlığı da yapan Sn. Suat Kılıç'la (o zaman Kanal D kameramanı idi) minibüste Hareme (Kabe'ye) giderken Suat Kılıç hemen ben bir dakikada şuradan bir şey alayım diye ayrıldı. Etrafımızda boş idi. Ben direksiyonda idim. Geldi bir trafik polisi, hiç bana bir şey demeden elindeki copla iki aynayı ve ön camı kırarak haydi yallah diye bizi oradan kovdu. Çok zarar açtı minibüse.
İkinci konu ise; sabaha karşı Peygamberimizin evinin biraz uzağında bulunan Peygamberimizin süt anneliğini yapan Halime Validemizin evini mahalle arasında görüntüleyelim diye Kanal D'nin çok mükemmele ve pahalı olan kamerasını nereden geldiği belli olmayan iki motosikletli ve sivil şahıs gelerek yine bize bir şey demeden aldı elinden hemen yerdeki taşlara vurarak parçaladı. Bizi de alarak Harem'deki karakola götürdüler. Yine diyanet görevlilerinin oraya girmesiyle bizi serbest bıraktılar ama o güzelim ve o zamana göre çok pahalı olan kamerayı da parçaladılar.
Daha bunun gibi onlarca misal göstermek mümkün iken bu Kaşıkçı cinayetinde iş kendilerine gelince çabuk davranıp faillerini özellikle yüksek mevkideki o şahsı çıkarıp adaleti sağlamaları çok zor gözüküyor.
Halbuki rahmetli Cemal Kaşıkçı ne onlardan birisini öldürmüş ne de hırsızlık veya uğursuzluk yapmıştır. Ama Allah Teala onlara o kadar büyük bir kin ve nefret vermiştir ki değil bir Cemal, onlarca Cemal'i öldürmüş olsalar dahi yine tatmin olmazlar.
Sözde şeriatla idare edilen bir İslam ülkesi gel gör ki ne Allah ile ne peygamber ile ne de İslamiyet ile bağdaşan hiçbir yönleri yok.
İşte, demokrasi ile idare edilen memleketler ile (uluslar) krallıkla idare edilen ulusların farkı burada. Kaşıkçı'nın evlatları babamızın hiç değilse cesedini verin de İslami usullere göre onu defedip mezarı bari belli olsun diyorlar ama o milletle öyle bir vicdan ve merhamet yoktur. O zavallılar boşuna bekler.
Allah onların eline hiçbir kulunu düşürmesin.