Tekerlekli Sandalye Bağışı
Türk Kızılayı tekerlekli sandalye ihtiyacı olan dezavantajlı vatandaşlarımıza destek oluyor. Vücut fonksiyonlarının yüzde 70 ve üzeri engelli olduğunu devlet hastaneleri tarafından düzenlenen raporlarla belgeleyebilenler, Türk Kızılayı'ndan tekerlekli sandalye yardımı alabilmektedir. Bir tekerlekli sandalye 500 liraya temin edilmekte olup, bağışçılarımız istedikleri oranda bağış yapabilmektedir.
Siz de insani yardım çalışmalarına maddi bağışta bulunarak Kızılay'ın çalışmalarına destek olabilirsiniz.

Sevgi Bohçası Bağışı
Yeni doğan bebeklerin ve annelerinin öncelikli hijyen, giyim eşyası gibi temel ihtiyaçlarının karşılanmasında nakdi bağışınızla destek olabilirisiniz. Hayırseverlerin bağışları ile satın alınan Sevgi Bohçaları, Kızılay şubeleri tarafından, bebek sahibi olan yardıma muhtaç ailelere ulaştırılmaktadır. 'Sevgi Bohçası' içerisinde anne ve yeni doğan bebek için şu malzemeler yer alıyor:

Bebek için
Hastane çıkışı (Tulum ve zıbın Takımı) 1 Takım
Pamuk 1 paket, bebek bezi 2 paket, ıslak mendil 2 paket, pişik kremi 1 paket, şampuan 1 adet, sabun 1 adet, yelek veya ceket 1 adet, battaniye 1 adet

Anne için
Gecelik 1 adet, hijyenik ped 1 paket

Türk Kızılayı'na Mobil Mutfak Bağışı
Türk Kızılayı afet ve acil durumlarda ihtiyaç sahiplerinin beslenme ihtiyacını karşılamak için Mobil Mutfakları ile bir öğünde 3.000'den fazla kişiye iki çeşit sıcak yemek çıkarabilmektedir. Yemek hazırlama ve pişirme ünitelerinin yanı sıra soğutma ve servis bölümleri de bulunan Mobil Mutfaklar, modern bir mutfaktaki tüm ekipmanları bünyesinde barındırmaktadır.
Siz de insani yardım çalışmalarına maddi bağışta bulunarak Kızılay'ın çalışmalarına destek olabilirsiniz. Desteğiniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz.

Türk Kızılayı'na Nasıl Bağış Yapabilirsiniz?
• Bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış tahsilat sistemi ve bağış hesaplarından (Banka Hesap Numaraları),
• Türk Kızılayı internet sitesi üzerinden Kredi Kartı kullanarak elektronik işlemle,
• Tüm GSM operatörleri üzerinden 2868'e 'KIZILAY' yazıp mesaj yollayarak (Her SMS 10 TL),
• 168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından,
• Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no'lu Türk Kızılayı Posta Çeki hesabından,
• Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden (Şube adreslerimize internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz) bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bağışlarınızın takibini, web sitemizin bağış sekmesinde yer alan 'Bağış Takibi' bölümüne, T.C. Kimlik numaranızı veya bağışçı kodunuzu girerek yapabilirsiniz.

100 Lira ve üzerinde bağış yapan ve adres belirten tüm bağışçılarımıza teşekkür belgesi ile geri dönüş yapılmaktadır.

Bağışlarla ilgili daha fazla bilgi almak için Türk Kızılayı 168 Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.
Desteğiniz için tüm ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ederiz.