Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak oynanan futbol taraftarı her ne kadar memnun etmese de, hedefe giden yolda bazen alınan bir puan bile çok değerlidir.
Bizdeki sorun dengesiz kurulan ileri ucun suçunu orta saha, orta sahanın yükünü de defansın çektiği için takımın oyun düzeni tutmuyor.
Buna acil çözüm bulunması gerekiyor. Artık kaybetmeye tahammülümüz yok.
Çünkü rakiplerin puan kayıplarından medet umar hale geldik.
Kendi puanlarımızı ne zaman kazanmaya başlayacağız. Eskişehirspor'un gücü taraftarıdır.
O nedenle de yine iş başa düştü sevgili taraftar.
Ne şanslısın Eskişehirspor, arkanda seni seven, iyi gününde kötü gününde hep yanında olan taraftar Süper Lig'den düşerken 'Diren Es Es'im' dedi ve dik durdu.
'Biz düştüğümüz yerden kalkmasını biliriz' dedi ve 'Direnişten Dirilişe' geçtik.
Hep umutla geleceğe baktık. Her türlü şartlarda peşinden koşan, seni hiçbir zaman yalnız bırakmayan yaz, kış, yağmur, çamur demeden seni destekleyen taraftara 'Bu damı gol olmadı' dedirtme. Seni seven taraftarını incitme. Futbol denince akla taraftar, taraftar denince de akla Eskişehirspor gelir. Çünkü Eskişehirspor taraftarı deplasmana giderken arabası taşlandı. Maçlara girmesi engellenmeye çalışıldı. Taraftar çile çekti ama hiçbir zaman pes etmedi.
Artık yeni bir sayfa açtık. Şimdi Göztepe maçında bıraktığımız altı puanı alma zamanı. Göztepe maçı ile çıkışa geçip taraftarın çilesini bitirin.
Adına beste yapan taraftarın yüzünü güldürmek çilesini bitirmek için söz sizde Mustafa Hocam.
Göztepe maçı ile birlikle verilecek milli araya adalarda bayram yaparak girmek istiyoruz.