'Şehirden en son çıkan ışıkları söndürsün, bütün şehir Antalya'da maç sonunda şampiyonlukla aydınlanacaktır' demiştik.
Ne yazık ki maç sonrası dünyamız karardı, yıkıldık hepimizin içi yandı.
Hal böyle olunca da boşlukta yüzen sandal gibiyiz. Ne uyku tutuyor ne de bir şeyler yazmak geliyor içimden.
Her ne olursa olsun yaşadığımız acıyı paylaşmak ve bu acıyı beraber hissetmek de ayrı bir duygudur. Bu durumda şehrin ileri gelenleri tarafından gerekli desteği bulamayan ve bütün olumsuzluklara rağmen takımı finallere taşıyan büyük başkan Halil Ünal'a ve ekibine teşekkür ederiz.
Ne yapalım olmadı.
Hani hep özlemini çekerdik ya çocuklarımıza da büyük bir şevk ile anlatır ve anlatırken de geçmişi yaşar gözlerimiz dolardı. Halit Kıvanç'ın dediği gibi 'Sahalar topraktı, ayakkabılar krampondu, Kaleciye geri pas yoktu. Bu basit ve güzel oyun sokakta, arsada, tarlada, dağ başında, kısacası her yerde ayakla vurulabilen her şeyle oynanıyordu. Oynayanlara ve izleyenlere bedavaya da ucuz yoldan heyecanlı ve tatmin edici bir eğlence sağlanırdı'
İşte biz sana böyle amatör ruhla bağlandık. Taraftar olarak sen bizim gönlümüzün şampiyonusun senin olduğun her lig bize Süper Lig'dir.
Velhasıl yolda oynasan, biz seni kaldırımda destekleriz sana olan sevdamızı kimse engelleyemez. Bizim asırlık çınarımıza sahip çıkan Guinness rekorları kıran her şeyde ilki başaran taraftarımız var.
İşte bu taraftar yine bir ilke imza atıp bu kulübü ayakta tutacaktır. Bakmayın siz Eskişehirspor'un yaprak gibi sallandığına. Kökü sağlamdır asırlık çınar ağacı gibi sarsılsa da kopmaz dalından.
Öyle kolay değil, rüzgarın önüne kapılıp gitmek. Son ana kadar vazgeçmeyeceğiz savaşmaktan.
Daha öncede ne fırtınalar, kıyametler koptu, bu suskun yüreklerimizde.
Nice kötü günler yaşadık, her birinde düştüğümüz zorluklardan kurtulmasını bildik.
Şimdide aynı durumdayız ve gemiyi fareler terk etmeye başladılar.
Hiç birinde vazgeçmedik umutlarımızdan. En kötü gün bugünse Es Es'liyim diyen herkesi birlik olmaya VAROLUŞ mücadelesine katılmaya ve bunun ilk göstergesi olarak da 24 Haziran'da kulübü içinde bulunduğu maddi zorluklardan kurtaracak yeni hedefler belirleyecek adaylar bekliyoruz.