Prof. Dr. Orhan Oğuz Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan ES Ağrılılar Derneğinin hizmet binası açılışına, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, ETO Başkanı Metin Güler, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, AK Partili Burhan Sakallı ile Hasan Tuç, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mustafa Birsen ve davetliler katıldı.
ARKANIZDAYIZ
Açılış töreninde Ağrılılara tavsiyelerde bulunan AK Parti Milletvekili Harun Karacan, 'Ben arkasında durmayacağım hiçbir şeye söz vermem. Hiç riayete de gerek yok. Her zamana arkanızda durduk. Ne sıkıntıları varsa çözmeye çalıştık. Bu birlikteliğinizi bozmayın. Aranıza fitne fesat sokmaya çalışanlar olacaktır. Araya başka nedenlerle bozmaya çalışacaklar. Herkesin eksiği hatası olur. Ben bugün burada başka arkadaşları da görmek isterdim. Yönetim emeği geçen herkesi toplasın ve teşekkür etsin. Makamlar gelir geçer. Zaten burası makam değil, hizmet yeri' dedi.
BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Yeni açılan binanın hayırlı olmasını dileyen ETO Başkanı Metin Güler, 'Ağrılılar camiası, inşaat sektörüne önemli hizmetler sunmuş bir camia. Bu binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yeni bir ekip kuruldu kendilerine başarılar diliyorum. Birlik beraberlik adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR'E HİZMET
Dernek Başkanı Cemil Nazlı ise, 'Bizler Eskişehir'de yaşayan Ağrılılar olarak her daim kardeşlik hukukunu savunmuş, ülkemizin, milletimizin, devletimizin birliğini savunmayı ilke edinmiş, bin yıllık kardeşliğin temsilcileriyiz. Yeni dernek binamızı sadece Ağrılı hemşerilerimiz değil, tüm Eskişehir'in hizmetine sunmaktan onur duyarız' diye konuştu. Konuşmaların ardından dua ile açılan dernek binasında Ağrı'ya özgü lezzetler katılımcılara sunuldu. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim