2013 yılında yaşanan helikopter kazasında şehit düşen Teknisyen Başçavuş Hüseyin Uluçeşme'nin kızı Buğlem ve ailesi ile birlikte Eskişehirli engelli çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret etti.

TBMM'Yİ GEZDİLER
Çocuklar, Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile birlikte; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine hediye ettiği bayramı, ulusal bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde geçirdi. Eskişehirli şehit kızı Buğlem, milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, koltuğunu 23 Nisan için Buğlem'e devretti.

SOHBET ETTİLER
Kılıçdaroğlu, ayrıca Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi üyelerini de makamında kabul etti, çocukların bayramını kutladı. Emirhan Doğan, Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna otururken, hafta sonunda yaşanan saldırı dolayısıyla Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun diledi. Çocuklarla hangi mesleği yapmak istedikleri hakkında sohbet eden Kılıçdaroğlu, Tuğçe Düz'ün resimle ilgilendiğini öğrenmesi üzerine, 'Biz daha önce bir arkadaşınıza resim malzemelerini temin ettik. Güzel resimler yaptı ve bir sergi açtı. Sergiden elde edilen geliri de yine sakatlar derneğine bağışlamıştı. Tuğçe ile de benzer bir çalışmayı yapabiliriz' diye konuştu. Fatma Büşra Özdemir ise ileride hukuk okumak istediğini söyledi. Kılıçdaroğlu Büşra'ya davalarımızı bundan sonra sen alırsın dedi.

GENEL KURUL GEZİSİ
Çocuklar, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı oturumunu da genel kurul salonunda takip etti. HM
Editör: TE Bilisim