Avrupa takımları sıraya girdi
Bu sezon transfer döneminde en çok konuşulan isimlerden biri olan Mehmet Özcan için Avrupa'dam bir çok takım sıraya girdi. Galatasaray'ın da Beşiktaş'ın da Mehmet Özcan'a olan yoğun ilgisi devam ediyor. Fransa'dan Strasbourg ve Saint-Étienne, İspanya'dan Sevilla ilgilenirken, son olarak Yunanistan ekibinin Olympiakos'un Sportif Direktörü Christian Karembeu, Mehmet ile ilgilendiklerini açıkladı.
En az 1 Milyon Euro'ya satılacak
Mehmet Özcan'ın menajeri Cemal Taşlı gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Radyospor'a konuşan Taşlı, 'Fransa'nın kulüpleri birkaç gün önce benden son durum hakkında bilgi isteyip, fiyat sordular. Sevilla'nın ilgisi devam ediyor. Eskişehirspor ekonomik anlamda zor günlerden geçiyor. 3 Milyon Avro olarak belirlenen miktar 1 milyon Avrolara kadar düşmüş durumda. Ancak Eskişehirspor'un bu rakamdan aşağı düşeceğini düşünmüyorum' sözlerini kullandı.
Kalacak gibi çalışıyor
Beşiktaş ve Eskişehirspor yöneticilerinin iki kez görüştüğünü belirten Taşlı şunları söyledi; Önümüzdeki günlerde bu işi bitirmek için tekrar görüşebilirler. 20 yaşında bir oyuncunun transferinden bahsediyoruz. Bu haberler ve transfer talepleri onu mutlu ediyor. Kendisi böyle bir dönemi yaşayacağını düşündüğü için kendisini çok iyi hazırlamıştı. Mehmet Eskişehirspor'da kalacakmış gibi çalışmalarına ve antrenmanlarına devam ediyor.'
'Beni ben yapan Eskişehirspor'dur'
Menajer Taşlı sözlerini, 'Mehmet Özcan'ın bana söylemiş olduğu bir cümle var. 'Ben Adana'da doğdum, ama beni ben yapan Eskişehirspor'dur. Ben Eskişehirspor'a para kazandırmadan ayrılırsam için rahat olmaz. Bu kulübe vefa borcumu ödemeden ayrılmam.' Mehmet'in düşüncesi böyle. Bu bile onun ne kadar karakterli bir futbolcu olduğunu gösterir' diyerek bitirdi.
Editör: TE Bilisim