Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın yaklaşık bir buçuk yıldır düzenli şekilde işleyen ve ihtiyacı olan vatandaşların da rağbet gösterdiği 'İhtiyacın yoksa as; ihtiyacın varsa al paylaşım duvarı' kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildiği gerekçesiyle kaldırıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tepebaşı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Tolga Gülmez, paylaşım duvarının çok güzel ve düzenli işlediğini son günlerde birtakım sıkıntılardan kaynaklı ihbarlar aldıklarını belirtti.
KAMERA SİSTEMİ DE KURACAĞIZ
Gülmez, 'Duvar mesajlaşma duvarı haline dönüşmüş. Orası mesajlaşma duvarı değil, paylaşım duvarı. Yazıları telefon numaraları yazılmış. Biz de bundan kaynaklı bir süreliğine bakımını yapmak ve farklı bir tasarımla faaliyete sokmak için kaldırdık. Şimdi arkadaşlarımız tasarımını yapıyor. İlerleyen günlerde raflı bir şekilde daha çok kıyafetin yerleştirilebileceği bir paylaşım alanı yapacağız. Hatta kamera sistemi de kuracağız' dedi.
TESPİT EDİLEN KİŞİLER UYARILDI
Kendilerine ihtiyacı olmayan insanların da kıyafet aldığına dair ihbarlar geldiğini söyleyen Gülmez, 'Bazı insanların gelip aldığını ve farklı yerlerde satış yaptığına dair ihbarlar da aldık. Arkadaşlarımız kontrol etti. Günlerce orada bekledi ve gözlemledi. Tespit ettikleri kişileri uyardılar' diye konuştu. MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim