Şehrin göbeğindeki Eskibağlar Mahallesinde yer alan metruk evler tehlike saçıyor. Vatandaşlar bu evlere bir an önce çözüm bulunması gerektiğini söylüyor.
Şehrin merkezinde yer alan Eskibağlar Mahallesindeki metruk evler tehlike saçmaya devam ediyor. Eskibağlar Mahalle Muhtarı Şenol İtgin'in de birçok defa gündeme getirdiği metruk evler hala aynı şekilde duruyor. Muhtar İtgin, metruk evler için, 'Vatandaşlar akşam saatlerinde bu evlerin önünden geçerken tedirgin oluyor. Görüntü itibariyle de çirkin bir görüntü. Çözüm bulunmalı' demişti.
HER TÜRLÜ ATIK MADDE VAR
Özellikle ESPARK AVM'nin yan tarafında yer alan Bilgili Sokak'taki metruk evler ve çevresindeki arsalar, çöp yığınına dönmüş durumda. Camlarının ve kapılarının kırıldığı, içlerinin ise her türlü çöp, alkol şişesi gibi atık maddelerle dolu olduğu bu evlerden, mahalle sakinleri de çevre esnafı da şikayetçi. Çoğu zaman akşam saatlerinde alkol ve uyuşturucu alan şahısların bu evlere geldiğini söyleyen vatandaşlar, evlerin tamamen yıkılıp, boş ve temiz arsalar haline getirilmesini istiyor.
KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER
Evlerin etrafındaki arsaların çöp yığınlarına dönmesinin yanısıra, evlerin içleri de aynı durumda. Döşek, yastık gibi eşyaların olduğu gözlenen bu evlerde, kimliği belirsiz kişilerin kaldığı da tahmin ediliyor. MELTEM KARAKAŞ
Editör: TE Bilisim