Normal sezonun son maçı
13 haftada 12 galibiyet ve 1 beraberlik sonucu 37 puan toplayan Mihalıççıkspor, normal sezonun son maçında 34 puanla bir basamak altında bulunan Muttalıpspor ile Üniversite Evleri Sahası'nda mücadele etti.Mihalıççık ekibine şampiyonluk için beraberlik yeterken Muttalıpspor ise şampiyon olabilmek içinrakibini 3 farkla yenmesi gerekiyordu.

0-0'lık eşitlik
Karşılaşmaya iyi başlayan Muttalıpspor ilk yarıda baskın oynasa da bir türlü topu filelerle buluşturamadı. İlk yarının 0-0'lık skorla bitmesinin ardından ikinci yarıda oyunun temposu bir hayli düştü. Dakikalar 65'i gösterirken Muttalıpspor 10 kişi kaldı. Devamında da gol olmayınca maç 0-0 bitti ve Mihalıççıkspor 38 puanla şampiyon oldu.

Başkan Duman omuzlarda
Maçın ardından Süper Amatör Küme'ye yükselen Mihalıççıkspor'a Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam tarafından kupa ve madalyaları verildi. Mihalıççıkspor şampiyonluğu baklava yiyerek kutladı. Sahaya gelen Mihalıççıkspor Başkanı Hilmi Duman'ı omuzlara alan ekip şampiyonluk sevincini birlikte yaşadılar.
Editör: TE Bilisim