Arayı boş geçirmeyecek
A Milli futbol takımımızın UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ile oynadığı maç gerekçesiyle bu hafta sonu Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de maçlar oynanmadı. Bu arayı boş geçirmek istemeyen Siyah-Kırmızılı takım, aynı ligde yer alan Osmanlıspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. İki takım da eksiklerini görecek.

Lisansı çıkmayanlar oynayacak
Sezon başında Eskişehirspor'a transfer olan ancak kulübün transfer tahtasını açamaması nedeniyle forma giyemeyen futbolcular, bugünkü hazırlık maçında taraftarın önüne çıkacak. Sezgin Coşkun, Hakan Aslantaş, Erdal Akdarı, Melih Ağa, Ferhat Kiraz, Kıvanç Karakaş gibi isimler bugünkü maçta süre alacak.

Haydi herkes stadyuma
Bugün saat 14.00'te oynanacak hazırlık maçına Eskişehirspor taraftarlarının ilgi göstermesi bekleniyor. Bu sezon iç sahada oynanan 6 maçta 9 bin 412 ortalamasını tutturan taraftar, bu takıma ne kadar bağlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bugünkü karşılaşmada taraftarlar lisansı çıkmayan futbolcuları da izleme şansı yakalayacak.

Kulübe bağış yapılabilecek
Eskişehirspor ile Osmanlıspor arasında bugün oynanacak hazırlık maçında Siyah-Kırmızılı kulübe makbuz karşılığı bağış toplanacak. Maç biletleri ise maraton 5 TL, VİP 10 TL olarak belirlendi.
Editör: TE Bilisim