Yüzler gülüyor

Yeni sezonda hedefini Süper Lig olarak belirleyen Eskişehirspor'da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Alpay Özalan nezaretinde sıkı bir çalışma temposuna giren Siyah Kırmızılı ekip Topuk Yaylası'nda oynadığı 3 hazırlık karşılaşmasında da mağlubiyet yüzü görmedi. Futbolcuların hırslı ve arzulu tavırları teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Kenetlendiler

Kamp süresince futbolun yanı sıra arkadaşlık ortamı da üst düzeyde. Bu dostluk ve yakınlaşma Eskişehirsporlu futbolculara da bir hayli moral veriyor. Takım içinde kenetlenme olgusu günden güne artması da camianın geleceğe umutla bakmasını sağlıyor. Ayrıca futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ve çalışma azmi hem teknik heyetin hem de taraftarın geleceğe umutla bakmasını sağlıyor.

Başkan oldukça memnun

Geçtiğimiz gün Topuk Yaylası'nda takımı ziyaret eden ve burada Alanyaspor maçını yerinde izleyen Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'da takımından memnun kaldı. Eksiklerinin farkında olduğunu ancak takımın performansından da ziyadesiyle memnun olduğunu söyleyen Ünal, aile ortamının oluşmasından oldukça mutlu… Ünal Es Es'e 2 transfer daha yapmak için kolları sıvadı.

Editör: TE Bilisim