Sürdürülebilir İş Ödülleri, 6. kez sahiplerini buldu. Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Sürdürülebilir İş Ödülleri 2019'da ödüle layık görüldü.
BİRLİKTE ALDILAR
15 kategoride 37 jüri üyesi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda ödüller, İstanbul'da düzenlenen tören ile sahiplerine takdim edilirken; ödülü orkestra adına öğrenciler Can Batu Bayçu, Fatmanur Dülger, Aslı Naz Sırma, Ali Yiğit Uça, ve Sudenur Tatlıgün, orkestra eğitmeni Simay Pala, orkestra şefi Ramazan Albayrak, ve Tepebaşı Belediyesi Müzik Koordinatörü Kaan Kıran aldı. Törende, İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası'na Sosyal Etki kategorisindeki ödülünü Dr. Yılmaz Argüden takdim etti.
BİZİ GURURLANDIRDI
Kazandıkları ödülden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden orkestra öğrencilerinden Ali Yiğit Uça, 'Bu orkestranın parçası olmaktan büyük bir zevk alıyorum. Bu ödül bizi çok gururlandırdı' sözlerini kullandı. Öğrencilerden Can Batu Bayçu da '350 kişi bir arada bir şeyler üretmek çok kolay olmuyor ama sahneye çıktığımızda ailelerimizin ve dinleyicilerin alkışları bizi çok motive ediyor. Bu güzel oluşumun parçası olmaktan çok mutluyum. İlk çalışmamızda bu ödülü 400 kişi kutlayacağız' diye konuştu. HM
Editör: TE Bilisim