Çocukların bu ülkenin aydınlık yarınları olduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen, onların mutlu ve huzurlu bir kentte yetişmeleri için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.
75. Yıl Mahallesinde özel gereksinimli ailelerin çocuklarına ücretsiz okul öncesi eğitimi veren Es Çocuk Evi'nde minikler, yeni yılın son gününde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ağırladı.
YENİ YIL MESAJI
Tüm sınıfların ortaklaşa katıldığı müzik dersine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Büyükerşen, Eskişehirlilerin yeni yılını da çocukların arasında verdiği mesaj ile kutladı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan video kısa sürede on binlerce kişi tarafından beğenilip izlenirken, Başkan Büyükerşen yeni yıl mesajında '2020 hep birlikte çalışacağımız, üreteceğimiz, kazanacağımız, paylaşacağımız ve hepsinden önemlisi çok mutlu olacağımız bir yıl olsun' diyerek Eskişehirlilerin yeni yılını kutladı.
KENTİN DEĞERİ
Es Çocuk Evi'ni belirli aralıklarla ziyaret ettiğini ve çocuklarla bir araya geldiğini ifade eden Büyükerşen 'Hepsi birbirinden güzel bu çocuklarımız bu ülkenin yarınları. Onların mutlu ve huzurlu bir kentte yaşamaları için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Yeni yıl öncesi de son derslerini ziyaret ederek onlarla birlikte olmak istedim. Bu şehrin tüm çocukları, bu kentin bir değeridir' dedi. HM
Editör: TE Bilisim