Kendilerine CHP'li Emekli Öğretmenler Gurubunu adını veren bir grup öğretmen, Başkan Kurt'u ziyaret etmek için Odunpazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü ile iletişime geçti. 'Onlar benim öğretmenlerim, ben onların ayağına giderim' diyerek öğretmenlerin Odunpazarı Belediyesi'ne gelerek yorulmalarını istemeyen Başkan Kurt, öğretmenlerin de talebi üzerine onları Aladdin Park'ta ağırladı.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Odunpazarı'nda barış ve demokrasinin gelişmesi için belirli dönemlerde bir araya geldiklerini belirten CHP'li Emekli Öğretmenler Gurubu, eğitime ve öğretmenlere verdiği destek için Başkan Kurt'a teşekkür etti. Başkan Kurt'u 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde gösterdiği büyük başarıdan dolayı tebrik eden öğretmenler, Başkan Kurt'a yeni dönemde başarılar diledi.
GURUR DUYDUK
Buluşmada, öğretmenlerle yakından ilgilenen Başkan Kazım Kurt, onların öneri ve taleplerini de dinledi. Bu buluşmanın kendisine çok büyük gurur ve onur verdiğini söyleyen Başkan Kurt, öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Türkiye'nin aydınlık yarınları için eğitime, çocuklara, gençlere ve öğretmenlere her zaman destek vereceklerini dile getiren Başkan Kurt, 'Odunpazarı, kültürün, sanatın ve bilimin merkezi olacak' dedi. HM
Editör: TE Bilisim