Odunpazarı Belediyesi merkez binada çalışan personel ile belediye meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kurt, çalışanlar ile tek tek bayramlaştı. Daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret etti.

Bayramların herkes tarafından önemsenmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Kurt, huzurlu bir çalışma ortamı sağlandığı zaman başarının geleceğine inandığını belirterek, 'Türkiye bayramları tatil havasında kutlayan ya da bayramlardaki o dayanışmaları unutan bir ortam haline geldi. Bu koşulları düzeltmemiz lazım. Odunpazarı Belediyesi olarak bizim gerçekten insanların birbirini sevdiği bir ortam yaratmalıyız. Bunu sağlarsak başarılı oluruz. Odunpazarı Belediyesi olarak yaptığımız işlerin en iyisini yapmamız lazım' dedi.

Meclis salonundaki bayramlaşmaya Belediye-İş temsilcisi Ali Gümüş, Türk Yerel Hizmet-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Uygun, Bem-Bir-Sen temsilcisi Fetullah Özsarı'da katılarak belediye personelinin bayramını tebrik etti.(HM)

Editör: TE Bilisim