Bir otelde düzenlenen programda Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar, vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. Burs yardımının 19'uncu yılını kutladıklarını belirten Şakar, 'Vakfımız 2000-2001 yılında başlattığı, başarılı ancak imkanları yetersiz olan, üniversite öğrencilerine verilen karşılıksız, burs yardımının 19'uncu yılını kutluyor. İlk kez, 17 hayır sahibinin katılımı ile 34 öğrencimizin yararlandığı etkinlik, istikrarlı bir büyüme ile 2019 yılı itibari ile 110 hayır sahibi ve bin 482 öğrenci sayısına ulaşmış oluyoruz' dedi.
BİR KİŞİYE BURS
Şakar, '19 yıl süresince, pek çok öğrencimiz çeşitli alanlarda başarılı bir yaşam sürmekteler. Pek çok eski öğrencimiz vefa ve asil davranışı ile hayır sahibi mutluluğuna erişmişlerdir. 110 hayır sahibi içinde, rahmete kavuşan 26 merhume ve merhum, hayatta olan yakınları tarafından hayırda bulunmaktalar. Eski bursiyerlerimizden Elektrik Elektronik Mühendisi Kerem Yılmaz aldığı ilk aylığından, bir kardeşine yıllık burs yardımında bulunmuş, kendisini ve ailesini kutluyoruz' ifadelerini kullandı.
ÖDÜL VERİLİYOR
Şakar, 'Yönetmeliğimiz gereği her yıl Haziran ayında o yılın Burs Değerlendirilmesi ve o yıl burs yardımında bulunanlara ödül verilmekte olup, toplantıya burs yardımında bulunan hayır sahipleri, öğrencilerimiz, konuklarımız, yazılı ve görsel basının katılımı ile gerçekleşmekte ve tüm katılımcılarla mutlulukla değerlendirilmektedir' diye konuştu. İHA
Editör: TE Bilisim