Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özden Akkaya sivil toplum kuruluşlarından kadın temsilciler ve konuya ilişkin çalışmalar yapan kamu kuruluşlarından temsilci kadınlar katıldı.

Konu ile ilgili kurumların bünyesinde faaliyet gösteren kreş ve çocuk bakım evlerinin ziyaret edildiğini aktaran Kadın Meclisi Başkanı Sühendan Koparal, 'Çalışmalarımız sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in bir gazeteye verdiği röportajda, okul öncesi eğitimde Eskişehir'i Türkiye'de bir numara yapmayı ve eğitim kurumlarında ikili eğitime 2 yıl içerisinde son vermeyi hedeflediklerini ve ikili eğitimi bitirmelerinin kendileri için önemli bir hedef olduğunu memnuniyetle okuduk' dedi.

Eskişehir Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak kadınlarımızın ekonomik özgürlüklerini kazanmalarını ve kadına her konuda fırsat eşitliği sağlanması gerekliliğine inandıklarını kaydeden Koparal, devam edecek ortak akıl toplantılarında kadının kendisini sosyal medya ve internetteki tehlikelerden nasıl koruyabileceği konusunda çözüm arayacaklarını belirtti. (HM)

Editör: TE Bilisim