SALONDA ÇALIŞTILAR

Sağlıkspor A takımı öncelikle sabah saatlerinde antrenör Mesut Altıntaş nezaretinde Eskişehirspor tesislerinde bir ağırlık antrenmanı gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren özel antrenmanda oyuncular kuvvet ve dayanıklılık çalıştı.

BAYRAMLAŞTILAR

Sağlıkspor A takım oyuncuları ve teknik heyet daha sonra Sağlık Çay Bahçesinde yönetim ile bir araya geldi. Öğle saatlerinde toplanan Sağlıksporlular burada bayramlaştılar ve sohbet ettiler. Başkan Melih Batur 'Sağlıkspor'da güzel bir ortam oluşturduk. Kendi içimizde paylaşmayı birlikte hareket etmeyi ve sevinci, hüznü yaşamayı başarıyoruz. Oyuncularımın ve tüm inananların Kurban Bayramlarını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum' dedi.

YİNE KARŞILAŞACAKLAR

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Sağlıkspor, lige verilen arayı bugün, Süper Amatör Lig takımlarından Anadolu Üniversitesi ile yapacağı hazırlık maçıyla değerlendirecek. Sezon başında bu iki takım yine bir özel maçta karşılaşmış kırmızı beyazlılar rakibini 1-0'lık skorla mağlup etmişti. BESYO sahasında oynanacak zorlu mücadele saat 14.00'de başlayacak. Sağlıkspor antrenörü Mesut Altıntaş'ın tüm oyuncularına Anadolu Üniversitesi önünde şans vermesi bekleniyor. Süper Amatör Lig'in başlamasına az bir süre kala Anadolu Üniversitesi antrenörü Cemal Polat'a takımındaki eksikleri maçta görüp gidermeye çalışacak.

Editör: TE Bilisim