GÜNDEME DAMGA VURDU
Spor Toto 1. Ligin 21.haftasında oynanan Kardemir Karabükspor-Eskişehirspor mücadelesinin 78.dakikasında, rakip takımdan kaptan Yusuf'un sakatlanarak oyundan çıkması ve değişiklik hakkının olmaması nedeniyle, sahada 10 kişi kalan Karabükspor karşısında, Halil İbrahim Öner'i oyundan olarak maça 10 kişi devam eden Teknik Direktör Fuat Çapa'nın yaptığı bu centilmenlik, futbol gündemine damga vurmuştu.
A SPOR'A KONUŞTU
Maçtan sonra da A Spor'un telefon bağlantısı ile görüştüğü Teknik direktör Fuat Çapa, 'bu centilmenliği neden yaptın' sorusuna, şu şekilde cevap verdi. 'Çok uzak değil, daha bir ay önce bizde aynı durumdaydık. Karabükspor'daki çocukların nasıl mücadele ettiğini, camianın nasıl ayakta durmaya çalıştığını biliyoruz.'
'YAŞAYAN BİLİR'
İkinci yarının ilk maçını deplasmanda Balıkesirspor'la oynayan ve o maçta ev sahibi takım taraftarlarının 'Es Es kümeye' sloganları atmasını da hatırlatan Çapa, 'Balıkesir taraftarlarının Es Es kümeye diye bağırması yüzünden, oyuncularım hıçkıra hıçkıra ağlayarak soyunma odasına girdi. Bunları yaşayan ne olduğunu bilir. Karabüksporlu çocuklar sahada onurlu bir şekilde mücadele ediyor. Onları kırmak istemedim' dedi.
Editör: TE Bilisim