Vali Çakacak, 'Bugün, bu güzel vatan topraklarında huzur, mutluluk ve refah içerisinde yaşıyorsak, bunu; vatan toprağını canından kutsal sayan, haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, övgünün en güzelini, saygının en yücesini hak eden aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz' ifadelerini kullandı.
KAHRAMANLARIMIZ SAYESİNDE
Tarihe adını altın harflerle yazdıran şehitlerimiz ile gazilerimizin hatıralarını yüceltmek, onları minnet ve şükranla anmanın milli bir görev olduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, 'Bugün ülkemizde bağımsız bir şekilde yaşıyorsak, şanlı bayrağımız gönderde nazlı nazlı dalgalanıyorsa bu Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin sayesindedir' diye konuştu.
ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ
Ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak'a teşekkürlerini ileten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Özkütük de, vatan müdafaası için üzerlerine düşen bir görev varsa yapmaya hazır olduklarını kaydetti. Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini kimsenin bozamayacağını bildiren Başkan Özkütük, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olan Sayın Valimize, tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti. HM
Editör: TE Bilisim