Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Çamlıca Mahallesinde gerçekleştirdiği Seyyid Kemal Sultan Derneği, Esnemezliler Derneği ve kahve ziyaretinde çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi. Seyyid Kemal Sultan Derneği'nde üyeleri ile bir araya gelen Ataç, 'Bizim belediyecilik anlayışımızda, toplumun sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak üzere çalışan dernekler ile bir arada olmak ve birlikte çalışmak var' diye konuştu.
BAŞKANLARA YOĞUN İLGİ
Başkan Ataç daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte Tombakzade Caddesi üzerinde bulunan Esenlik Kıraathanesi'nde Çamlıcalılar ile bir araya geldi. Çamlıca Mahalle Muhtarı Savaş Hancı'nın yanı sıra çok sayıda mahalle sakininin katıldığı toplantıda Büyükerşen ve Ataç, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Başkan Ataç, 'Çamlıca Mahallesi, kentimizin en çok gelişim gösteren noktalarından biri oldu. Çalışma ve yatırımlarımız ile Çamlıca çok gelişti, nüfusu arttı. Burası adeta Eskişehir'in parlayan yıldızı, en büyük mahallelerimizden birisi haline geldi. Bizler bugün buraya başımız dik bir şekilde gelebiliyor ve sizlerin memnuniyetini görebiliyoruz. İşte bu, tüm çabalarımızın karşılığıdır' ifadelerini kullandı.
ESNEMEZLİLER İLE BULUŞMA
Başkan Ataç daha sonra Çamlıca Mahallesinde bulunan Esnemezliler Derneği'ne geçti. Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya Başkan Ataç'ın yanı sıra CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç, CHP İnönü Belediye Başkan Adayı İsmail Karaköse ve Esnemezliler Dernek Başkanı Abdullah Koca katıldı. Buluşmada yapılan konuşmalar sırasında söz alan Başkan Ataç, şunları söyledi: 'Tozdan, çamurdan geçilmeyen, altyapısı sorunlu bir Çamlıca vardı. Nüfus artıyor, belediye hizmetleri aksamadan ulaşıyor. Çamlıca esnafını da gezdiğimde o kadar olumlu geri dönüşler alıyorum ki… Bizim en büyük gücümüz de bu, Eskişehirliler yapılan iyi işlerin farkında. Takdir ediyor ve destek veriyor. Bizler de bu desteğe layık olmaya çalışıyoruz.' HM
Editör: TE Bilisim