Eskişehir Basket, Federasyon Kupası için gittiği Antalya'da ilk maçına bugün çıkacak. Anadolu derbisi olarak görülen Eskişehir Basket-Bursaspor Durmazlar maçı bugün saat 14.00'de başlayacak. Bursaspor TV'den canlı yayınlanacak.

Ciddi sınav

İddialı bir kadro kuran Eskişehir Basket, lig öncesi son ciddi sınavını Federasyon Kupası'nda verecek. Temsilcimiz Amerikalı Koç Brad Greenberg gözetiminde uzun bir süredir Eskişehir'de çalışmalarını sürdüren, Ankara'da Memduh Öget Turnuvası'nda ter döken potanın devleri Federasyon Kupası maçlarına tam anlamıyla hazır hale geldi.

İlk rakip Bursaspor

Eskişehir Basket, Federasyon Kupası ilk maçında bugün saat 14.00'te Bursaspor Durmazlar ile karşılaşacak. Turnuvada, takımın önemli silahlarından birisi olan Cemal Nalga sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Turnuvada 5 maça çıkacak olan her takım, ilk maçlarını kazanarak Federasyon Kupası'na moralli başlamak istiyor.

Es Es'in aracıyla gittiler

Eskişehir Basket, Antalya'da yapılacak olan Federasyon Kupası maçları için geçtiğimiz gün yola çıktı. Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu'ndan hareket eden Siyah-Kırmızılı ekip karayoluyla Antalya'ya gitti. Potanın devlerini Akdeniz'e Eskişehirspor'un takım otobüsü götürdü. Eskişehirspor, kupa maçları boyunca aracını Eskişehir Basket'e tahsis etti.

C Grubu Maç Programı

20 Eylül 2016 Salı

(Antalya Atatürk Spor Salonu)

14.00 Bursaspor -Esk Basket (Bursaspor TV)

16.15 Afyon Belediyesi-Düzce Belediyesi

18.30 Türk Telekom-Petkimspor

Editör: TE Bilisim