Üç ay sürdü
2 Haziran'da başlayan yaz dönemi çalışmalarına 88 sporcu katıldı. Sporcuların kendi yaş ve performanslarına göre ayrıldıkları gruplarda yapılan çalışmalar geçtiğimiz gün törenle sona erdi. Fatih Fen Lisesi Spor Salonu'nda yapılan törende sporcular, veliler, okul müdürü Ali Rıza Ezen ve Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan yer aldı.

'Sonuna kadar destek'
Kapanış töreninde ilk olarak Fatih Fen Lisesi Okul Müdürü Ali Rıza Ezen konuşma yaptı. Müdür Ezen, 'Böylesi yaz okulu çalışmaları sadeceokulumuzöğrencilerine değil Yenikentbölgesindeki çocuklarımızın da yararınadır. Böylesi çalışmaları biz sonuna kadar destekliyoruz' ifadelerini kullandı.

'Hayatınızda hep olmalı'
Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Öncer Ceylan ise çocukların hayatında her zaman sporun olması gerektiğine değinerek, 'Spor çocuklarımızın hayatında her zaman var olmalı. Onları sadece akademik açıdan değil sosyal yönden de gelişmiş bireyler olarak görmek istiyoruz' diye konuştu.

'En yakışıklı ilçe müdürü'
Yapılan konuşmalardan sonra yaz dönemi çalışmalarına katılan sporculara Kulüp Başkanı ToygarhanYeşilcan'ın dakatılımıyla, sertifikaları verildi. Belgelerinialan sporcular hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. U-18 takımı sporcuları Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan'a 'En Yakışıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü' kupasını verdiler.

Editör: TE Bilisim