İstanbul Bakırköy Zihinsel Engelliler Derneği ile İstanbul Esenler Zihinsel Engelliler Derneği tarafından Tepebaşı Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Toplantıda konuşma yapan İstanbul Bakırköy Zihinsel Engelliler Eğitim Derneği Başkanı Nurgen Eryavuz, 'Gökkuşağı Kafe, Sosyal Yaşam Merkezi ve Montaj Atölyeleriniz tüm Türkiye'ye örnek projeler' dedi.

Tepebaşı Belediyesi Gökkuşağı Kafe'de gerçekleşen toplantıya, Engelliler Eğitim Derneği Başkanı Nurgen Eryavuz, Türkiye Sakatlar Derneği Konfederasyon Kurulu Yönetim Kurulu üyesi ve İstanbul Esenler Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Ali Şimşek, Türkiye Sakatlar Derneği Konfederasyonu İstihdam Sekreteri ve Damla Özgereksinimliler Derneği Genel Başkanı Emel Kapanoğlu ile protokol üyeleri ve engelli aileleri katıldı. Engelliler Haftası kapsamında gerçekleşen ziyarette, Tepebaşı Belediyesi'nin gerçekleştirdiği engelli projeleri dolayısıyla her iki dernek tarafından, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Toplantıda konuşma yapan İstanbul Bakırköy Zihinsel Engelliler Eğitim Derneği Başkanı Nurgen Eryavuz, 'Tepebaşı Belediye'sinin engelliler için yaptığı çalışmaları hayranlıkla izliyoruz. Gökkuşağı Kafe, Sosyal Yaşam Merkezi ve Montaj Atölyeleriniz tüm Türkiye'ye örnek projeler, bu nedenlerle sizleri kutluyoruz. Dileriz bütün Türkiye'deki belediyeler sizler gibi, engellilere sahip çıkar ve engellerin kalkması için çaba harcar' dedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise yaptığı konuşmada, 'Belediye olarak, her zaman engellilerin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Hayatın içinde, hiçbir engelin kalmaması için gayret gösteriyoruz' diye konuştu. (HM)

Editör: TE Bilisim