Takım düşüşte
Spor Toto 1. Lig'de 2018-19 sezonunun ilk haftalarında puanlar toplayan Eskişehirspor, son haftalarda düşüşte. Siyah-Kırmızılı ekip ligde oynadığı son 3 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. İlk ve tek galibiyetini ligin 4'üncü haftasında Kardemir Karabükspor'a karşı alan Kırmızı Şimşekler, bugün oynanacak İstanbulspor maçını kazanıp derin bir nefes almak istiyor.

Puan farkı açılmamalı
Rakiplerinlerin toparlandığı haftalardan itibaren puana hasret kalan Eskişehirspor'da, İstanbulspor maçı alt sıralardan kurtulma umudu için büyük önem taşıyor. Rakibin 10 puanı bulunuyor. Es Es'in ise 5. Bu maçtan alınacak 3 puan aradaki farkı 2'ye indirecek. Ancak sahadan mağlup ayrılmak iki takım arasında kapanması zorlaşacak bir puan farkı açacak.

Takım maça hazır
Altınordu mağlubiyeti sonrasında odak noktasını tamamen İstanbulspor maçı olarak belirleyen Eskişehirspor, bu maça yoğunlaştı. Salı, perşembe, cuma ve cumartesi günleri yapılan antrenmanlarda İstanbulspor maçının taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Teknik patron Fuat Çapa, bu maçta mutlak puan veya puanlar almaları gerektiğini öğrencilerine iletti.
Editör: TE Bilisim